Sananeisimden
Hectopat
Epic Games GTA 5 fazla uzatmayacağım hatamın sorunu şu: Grand Theft Auto 5 was unable to authenticate with Epic Online Services
Yardım gerek.
Yardım gerek.
Oyunu kapatıp Epic Games üzerinden çalıştırın.
Ben bu sorunu daha dün çözdüm. Baktım ki uzun zamandır aynı hata. Bende hemen Rockstar Games Launcher kurdum. Oradan giriliyor. Bağladığın hesap ile fırlatıcıya gir ve oyna.
Ben bu sorunu daha dün çözdüm. Baktım ki uzun zamandır aynı hata. Bende hemen Rockstar Games Launcher kurdum. Oradan giriliyor. Bağladığın hesap ile fırlatıcıya gir ve oyna.
Klişe ama genelde çözüm bu oluyor. Ayrıca nasıl çözdüğünüzü yazmanız lazım. Forumun amacı bu.Dostum akla gelebilecek ilk şey o zaten denedim bile lütfen klise şeyleri yazma.
Sağ ol çözüldü.
Zaten Epic Games Store dışında adam başka nereden girecek? Uygulamadan girer dersen Epic Games'e bağlanıp giriyor.Klişe ama genelde çözüm bu oluyor. Ayrıca nasıl çözdüğünüzü yazmanız lazım. Forumun amacı bu.
Epic Games'i açmadan oyunu açmaya çalışınca bağlantı hataları oluyor. Hala düzeltemediler bunu.Zaten Epic Games Store dışında adam başka nereden girecek? Uygulamadan girer dersen Epic Games'e bağlanıp giriyor.
Bende Epic Games üzerinden girince oluyordu. Rockstar Games Launcher en iyi çözüm.Epic Games'i açmadan oyunu açmaya çalışınca bağlantı hataları oluyor. Hala düzeltemediler bunu.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.