GTA 5 Epic Games sürüm seçimi nasıl yapılır?

Bende 2 ayrı oyun olarak gözüküyor kütüphanede.
Bende de hocam GTA'nın yaptığı iş çok gereksizdi bence yap 30GB'lık güncelleme aynı oyun olsun işte boş boş işler çoğu kişinin eski oyundan yeni oyuna hesabı geçmedi.
galiba gta5 in eski sürümün kaldıran her pc yeni sürümü kaldıramıyormuş bi kaç video izlediydim forum okumuştum ondan galiba

Bende de hocam GTA'nın yaptığı iş çok gereksizdi bence yap 30GB'lık güncelleme aynı oyun olsun işte boş boş işler çoğu kişinin eski oyundan yeni oyuna hesabı geçmedi.
Benim direkt geçmişti aslında. Gerekli bir güncellemeydi ama ayrı bir oyun olarak çıkartacak kadar değildi. Ama iyi yaptılar çünkü isteyen eskiyi isteyen yeniyi indirebiliyor.

galiba gta5 in eski sürümün kaldıran her pc yeni sürümü kaldıramıyormuş bi kaç video izlediydim forum okumuştum ondan galiba
Bilmem benimki kaldırıyor. RX580 8GB - R5 3600 var.

Hocam Enhanced grafik iyileştirmeleri falan birkaç yeni araba ama ben legacyden Enhanced'a geçerken hesabımı geçiremedim o yüzden çok sinir oldum oyuna ve benim kişisel beğendiğim özellikte nomralde 120 GB falandı oyun 90 GB civarına düşürmüşlerdi hala öyleyse bence Enhanced yükleyin.
şimdi girdim online a herşeyim duruyo story e bakmadım zaten artık story girmem sıktı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı