GTA 5 Epic Games versiyonu kasıyor

• Konuyu başlatan ayxorb
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 108

ayxorb

Femtopat
Daha fazla  
Sistemim iyi gayet ama GTA 5 Epic Games'te, ben Online'de high ayarlarda 80-110 FPS alıyorum. Arkadaşımda ise oyun Steam'de ama sistemi benden kötü olduğu halde Online'de very high ayarlarda 120-130 FPS alıyor.
  • Benim sistemim: 5060 Ti 16 GB i5 14400F.
  • Arkadaşımın sistemi: 4060 8 GB i5 12400F.

Hocam onun bilgisayarında FPS ayarları yapılı olabilir veya overclock yapmış olabilir veya gerçekten de Epic Games'te sıkıntı var.

Epic'te uzun süredir bir sıkıntı yok ancak bu durumu tamamen anlamanın tek yolu bir de Steam üzerinden oynamak. Arkadaşınızın Steam hesabından girmeyi deneyebilir misiniz?

Epic'te uzun süredir bir sıkıntı yok ancak bu durumu tamamen anlamanın tek yolu bir de Steam üzerinden oynamak. Arkadaşınızın Steam hesabından girmeyi deneyebilir misiniz?

Oyunu yeniden indirmek gerekir oda çok zahmetli.

Hocam onun bilgisayarında FPS ayarları yapılı olabilir veya overclock yapmış olabilir veya gerçekten de Epic Games'te sıkıntı var.

Yani hocam bende Epic'ten diye düşünmeye başladım çünkü 1050 Ti varken ufak bir süre Steam'den oynamıştım o zaman 70FPS'e yakın alırken normal ayarlarda Epic'ten sonradan alıp oynadığımda en Low ayarlarda bile 40FPS alıyordum.

Yani hocam bende Epic'ten diye düşünmeye başladım çünkü 1050 Ti varken ufak bir süre Steam'den oynamıştım o zaman 70FPS'e yakın alırken normal ayarlarda Epic'ten sonradan alıp oynadığımda en Low ayarlarda bile 40FPS alıyordum.

Olabilir hocam.

Hocam post FX ayarı açıksa kapatın o ayar FPS düşmesi yapıyordu.

En baştan indirmem gerekiyor diye biliyorum sorun ondan kaynaklıysa artık Steam'den almayı bile düşünüyorum çünkü absürt bir şekilde Epic'te bir kere giriyorum 60-70 FPS alıyorum sonra Görev Yöneticisinden tekrar açıp kapatıp girdiğimde 80-110 FPS arası olmaya başlıyor.

Hocam post FX ayarı açıksa kapatın o ayar FPS düşmesi yapıyordu.

Post FX ayarlarımız aynı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı