+18 ifşa videosu nasıl kaldırtılır?

Çok geçmiş olsun hocam çok zor bir durum. Tek bir video ise internet çöplüğünde sonsuz videonun arasına karışır zamanla. Ama sitelere mail atıp kaldırmalarını isteyin kaldırıyorlar diye biliyorum.

Evine gidiyorum şimdi ikna edip sıhhiye adalet sarayına beraber gideceğim yarını beklemeyeceğim dediğiniz gibi.

Çok teşekkürler. Hızlı olun, panik yapmayın, detaylıca anlatın. Orada bu video yüzünden veya güvenlik yüzünden sizi yargılayabilecek kimse yok.

Zor olsa da ikna ettim beraber sıhhiye adalet sarayına gidip ifade verdik sitelerden bir tanesi şu an erişime engellenmiş durumda durumda diğerleri ilgili henüz bir erişim engeli yok savcılık kararıyla iCloud için Apple ile iletişime geçilecek yardımlarınız için tekrardan teşekkür ederim geceden beri ikimizde hala uyumadık keşke bunlar yaşanmasaydı en azından siteler erişime engelleniyor bu da bir şey.

Çok geçmiş olsun hocam. Hepimiz iCloud kullanıyoruz nasıl oldu bu güvenlik açığı merak ediyorum. Bilsek ona göre önlemimizi alsak. Biz hep en güvebilir Apple derdik.

İleride gülersiniz güzel anı olur :D

Şaka maka iCloud öyle kolay alınan bir şey değil yakınlarına dikkat et. Kız bir arkadaşına videoyu vermiş olabilir, senden saklıyor olabilir aynı şekil senin için de geçerli bir arkadaşına atmışsındır seni sevdiğini düşündüğün, o da yaymış olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı