Sevgili oyun severler, bugün okuduğum bir habere göre Epic Games GTA 5 oyununu Unreal Engine motoru ile tekrar kodlamış ve oyun bu yüzden Epic Games'de 95 GB olduğu belirtilmiş. Bunun sayesinde aşina olduğumuz optimizasyon sorunu ortadan kalkmış ve daha güzel akıcı bir şekilde yüksek FPS'ler ile oyunu oynama imkanı sunduklarını söylüyorlar. Ben ise size sormak istedim, bu haber doğru mu?
Şuan 2 gb falan kaldı ama %80 gözüküyor. Başka bir oyunda da öyle bir şey hatırlıyorum ama bu daha hızlımı olucak yada başka bir şey mi indircek diye merak etmiştim.
Sevgili oyun severler, bugün okuduğum bir habere göre Epic Games GTA 5 oyununu Unreal Engine motoru ile tekrar kodlamış ve oyun bu yüzden Epic Games'de 95 GB olduğu belirtilmiş. Bunun sayesinde aşina olduğumuz optimizasyon sorunu ortadan kalkmış ve daha güzel akıcı bir şekilde yüksek FPS'ler ile oyunu oynama imkanı sunduklarını söylüyorlar. Ben ise size sormak istedim, bu haber doğru mu?
Sanmıyorum, sadece Epic için o oyun tekrar yazılmaz, yapımı 5 yıl süren bir oyunun yeni bir motor ile yazılması da bir o kadar sürebilir, Rockstar'ın böyle bir şey için insan gücü ayıracağını zannetmiyorum, asılsız haber büyük ihtimalle.
Ya yok kaç yıllık oyun. Unreal Engine ile kodlansa şu anda Rockstar almıştı. Uçuk bir fiyata alırdı hatta Rockstar GTA 5'i önemseseydi şu anda 1 milyon Online güncellemesi gelirdi. Zaten deli gibi hile de var ama 1 güncelleme geldiğini duydum Online'da, hayrete düştüm...