Çözüldü GTA 5 Epic Games'de Unreal Engine ile tekrar mı kodlandı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ryuklighto11

Centipat
Daha fazla  
Sevgili oyun severler, bugün okuduğum bir habere göre Epic Games GTA 5 oyununu Unreal Engine motoru ile tekrar kodlamış ve oyun bu yüzden Epic Games'de 95 GB olduğu belirtilmiş. Bunun sayesinde aşina olduğumuz optimizasyon sorunu ortadan kalkmış ve daha güzel akıcı bir şekilde yüksek FPS'ler ile oyunu oynama imkanı sunduklarını söylüyorlar. Ben ise size sormak istedim, bu haber doğru mu?

Sevgili oyun severler, bugün okuduğum bir habere göre Epic Games GTA 5 oyununu Unreal Engine motoru ile tekrar kodlamış ve oyun bu yüzden Epic Games'de 95 GB olduğu belirtilmiş. Bunun sayesinde aşina olduğumuz optimizasyon sorunu ortadan kalkmış ve daha güzel akıcı bir şekilde yüksek FPS'ler ile oyunu oynama imkanı sunduklarını söylüyorlar. Ben ise size sormak istedim, bu haber doğru mu?
Yok avrupa ligi

Screenshot_20201201_022732.jpg

Ya yok kaç yıllık oyun. Unreal Engine ile kodlansa şu anda Rockstar almıştı. Uçuk bir fiyata alırdı hatta Rockstar GTA 5'i önemseseydi şu anda 1 milyon Online güncellemesi gelirdi. Zaten deli gibi hile de var ama 1 güncelleme geldiğini duydum Online'da, hayrete düştüm...

Olabilir. Ben Epic'den oyunu yükledim şu an bir 10 GB'lık güncelleme geldi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı