GTA 5 Epic Store'de Saat 18:00'da Ücretsiz

GTA V beleş dağıtılırsa inanılmaz harika olacak. Gerçi HD Graphics ile Very Low 768P oynuyacağım ama olsun.

Epic Games gözüme girdi, ama oyun almak istediğimde Steam'den alırım. Epic Games hala Steam atölye yerini dolduracak bir hizmet geliştirmedi.

Steam bir klasik. İkisi arasında ben Steam seçerim. Bazen çok iyi indirimler oluyor. Olsun, korsan oyun bu yöntemler ile zayıflayacak.

Arkadaşlar Rockstar Games, GTA 5 üzerinden 9 milyar dolardan fazla para kazandı. Yani ücretsiz yapması normal olur gibi, çünkü şu anda RDR 2 var ve yakın bir zamanda(1.5-2 yıl) GTA 6 çıkacak. Haliyle oyununu verip insanların ilgi odağı olmayı hedefleyebilir. Bu sayede birçok insan yeni oyunlarını da alır, haliyle psikolojik olarak amaçlarına ulaşırlar :) Oyun eğer gerçekten ücretsiz verilirse arkadaşlarım ile sadece RP yapacağım, hilecileri iyi biliyorum :)

Beyler GTA V Epic Store'de satılmıyor da eğer bedava gelirse nasıl olacak biliyorsanız yeşillendirir misiniz teşekkürler.
Getirebilirler. Batman Arkham serisini de bedava vermek için mağazaya getirmişlerdi. Yine de nedense oyunu satın almamış olmama rağmen GTA5 verilmesini istemiyorum.

Gençler şimdi Online oynayabiliyor muyuz? Ve nasıl oluyor da oyunu bedava veriyor ya da kopyalıyor mu ne yapıyor?

Bence gerçekten olacaksa iki tarafında çıkarına olur Rockstar GTA V ile doyum noktasına ulaştı hatta kusmak üzere şimdi Epic'den beleşe vererek GTA 6'dan önce 5 için son kozunu oynayacak sanırım.
Online'da patlama yaşanacak ve Rockstar para kusmaya başlayacak demektir, Epic Games ise deli gibi reklam yapmış olacak insanlar Epic Games'e yönelecekler ve Epic satışları da yükselecek.

Tabii GTA 5 olması durumunda, başka bir oyun da olabilir Watch Dogs 3 diyen de var.

GTA olursa Steam'da buna cevap vermek isteyebilir, kazanan oyuncular olur 😂

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'den de hamle bekliyoruz bu arada. Ey Steam! Duy sesimizi. Sende birkaç güzel oyun ücretsiz yap da köşeyi dönen müşteriler olsun. :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı