GTA 5 Epic Store'de Saat 18:00'da Ücretsiz

Arkadaşlar 1 hafta boyunca ücretsiz, hemen almazsam bitecek algısıyla siteye çullanmaz iseniz sevinirim. Örneğin ben siteye gireyim dedim, baktım çökmüş. İyi öyleyse yarın sabah alırım dedim kendi kendime ve saldım siteyi. Ama bazılarınız hala siteye F5 F5 atarak sitenin kendine gelmesini engelliyorsunuz. Steam indirimlerinde de aynı durum söz konusu oluyor. Ula 2 hafta sürüyor indirim, neden çıktığı gün çullanıyorlar ki insanlar. İndirim gören masum insanlar. :)

Günün özeti net budur arkadaşlar.

EX_O8F6XYAEfMXn.jpg

11.jpg

Son düzenleme:
Arkadaşlar 1 hafta boyunca ücretsiz, hemen almazsam bitecek algısıyla siteye çullanmaz iseniz sevinirim. Örneğin ben siteye gireyim dedim, baktım çökmüş. İyi öyleyse yarın sabah alırım dedim kendi kendime ve saldım siteyi. Ama bazılarınız hala siteye F5 F5 atarak sitenin kendine gelmesini engelliyorsunuz. Steam indirimlerinde de aynı durum söz konusu oluyor. Ula 2 hafta sürüyor indirim, neden çıktığı gün çullanıyorlar ki insanlar. İndirim gören masum insanlar. :)

Aç gözlülük kardeşim. Alanlar başka hesap açıp tekrardan almaya çalışıyorlar.

Site cidden kilit uygulama üzerinden zar zor satın alabildim ve indiriyorum 4 GB falan indi yarın tamami inmiş olur diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı