GTA 5 Epic'den mi alınmalı Steam'den mı?

MrUnique1

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4050
AMD7535HS
16GB RAM
512GB SSD
Meslek
Öğrenci
Merhaba, biliyorsunuz şu an Epic indirimleri var ve GTA 5 374 lira Steam'da ise 15 dolar(494 lira) arada 100 TL civarı fark var. Epic'den alırdım ama oyunlarımın çoğu Steam'da ve Epic'in ara yüzü yavaş diyorlar, sizce 100 TL farka değer mi? Emin olamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, biliyorsunuz şu an Epic indirimleri var ve GTA 5 374 lira Steam'da ise 15 dolar(494 lira) arada 100 TL civarı fark var. Epic'den alırdım ama oyunlarımın çoğu Steam'da ve Epic'in ara yüzü yavaş diyorlar, sizce 100 TL farka değer mi? Emin olamadım.

Epic'te birçok oyununuz var ise Epic'den alın ama Epic'i ilk defa GTA 5 için kullanacağınız için ben olsam 100 daha verip Steam'den alırdım hazır tüm oyunlar Steam'de oda Steam'de olsun.

Güncel olarak Epic'te GTA 5 oynamaktayım, hiçbir sorun olmuyor ara yüzde falan.
1722020101984.png

Şuna şahitim Steam 20 dk de ve aldınğın zaman 5 PC ile oynuyorsun Epic 1 günde indiriyor.

Ama bende Epic'ten oynuyorum ve oyun bitti.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    146,1 KB · Görüntüleme: 30
Hocam Epic'te RDR2, GoW, CP2077 gibi AAA oyunlarım var. RDR 2'yi 150 saat oynadığımı hatırlıyorum bir kere hata, donma vs almadım hiçbir oyunun açılışında vs. Ara yüzde sorun var diyenlerin kendi PC'lerinde sorun vardır.
Hatta Epic'in açılış süresi Steam'den daha kısa çünkü arayüzü sade olduğundan hızlı açılıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı