GTA 5 ERR_GEN_ZLIB_2 Hatası

Onur YAzıcı

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle hepinize iyi Sosyal'ler. Bugün orijinal aldığım GTA 5'in indirmesi hele şükür bitti. Ancak Story Mode'da Franklin'in ilk görevi olan araba çalmaya geldiği an şöyle bir hata veriyor. Orjinal oyunda böyle hata vermesi beni çok şaşırttı. Lütfen yardım edin. Sistem;
  • AMD A10 7850K işlemci
  • ASUS R9 270 ekran kartı
  • ASUS A88XM-A anakart
  • G-Skill 2x4 1866 MHz RAM
rueodnZ.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Eksik inen dosyalar var. Gta 5 file checker bunu indir. GTA V in kurulu olduğu klasörün içine at ve çalıştır. 10 dk sürüyor çalışması. Çalışırken üst sağda almanca olarak lütfen bekleyin yazıyor (bitte warten). Bitte warten yazısı gittiğinde yanında Hash NICHT korrekt! Yazan dosyasları klasörde bulup sil ve gta 5 launcher yeniden başlat. Hatalı olduğu için sildiğin dosyayı yeniden yükleyecek. Yükledikten sonra sorun çözülür.

Eksik inen dosyalar var. Gta 5 file checker bunu indir. GTA V in kurulu olduğu klasörün içine at ve çalıştır. 10 dk sürüyor çalışması. Çalışırken üst sağda almanca olarak lütfen bekleyin yazıyor (bitte warten). Bitte warten yazısı gittiğinde yanında Hash NICHT korrekt! Yazan dosyasları klasörde bulup sil ve gta 5 launcher yeniden başlat. Hatalı olduğu için sildiğin dosyayı yeniden yükleyecek. Yükledikten sonra sorun çözülür.

Hocam aynı işlemi bende yaptım yenisini yüklemesi lazım dosyaların hatalı dosyayı tekrar yüklüyor ne yapmam lazım ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı