croexq Zeptopat Katılım 9 Haziran 2025 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #1 GTA 5 oynarken böyle bir hata alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2025
snowflakegotwingz Picopat Katılım 27 Mayıs 2025 Mesajlar 445 Çözümler 3 Yer Norveç - Bergen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tercüman 12 Haziran 2025 #2 Hocam bu genelde dosya doğrulama sorunu. Oyunu indirdiğiniz platformdan dosyaları doğrular mısınız? Artı 0 Eksi
KS KS croexq Zeptopat Katılım 9 Haziran 2025 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #3 snowflakegotwingz dedi: Hocam bu genelde dosya doğrulama sorunu. Oyunu indirdiğiniz platformdan dosyaları doğrular mısınız? Genişletmek için tıkla... reis dosyalarıda doğruladım oyunuda sil yükle yaptım birşey değişmedi Artı 0 Eksi
snowflakegotwingz dedi: Hocam bu genelde dosya doğrulama sorunu. Oyunu indirdiğiniz platformdan dosyaları doğrular mısınız? Genişletmek için tıkla... reis dosyalarıda doğruladım oyunuda sil yükle yaptım birşey değişmedi
snowflakegotwingz Picopat Katılım 27 Mayıs 2025 Mesajlar 445 Çözümler 3 Yer Norveç - Bergen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tercüman 12 Haziran 2025 #4 DirectX uygulamanız güncel mi? Ve oyununuz orijinal mi? Artı 0 Eksi
KS KS croexq Zeptopat Katılım 9 Haziran 2025 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #5 snowflakegotwingz dedi: DirectX uygulamanız güncel mi? Ve oyununuz orijinal mi? Genişletmek için tıkla... directx güncel oyunum orjinal snowflakegotwingz dedi: DirectX uygulamanız güncel mi? Ve oyununuz orijinal mi? Genişletmek için tıkla... anlamadığımı şey fivem oynarken oyunda bir sıkıntı yok gtaya normal bir şekilde girince bir süre sonra oyundan atıyor Artı 0 Eksi
snowflakegotwingz dedi: DirectX uygulamanız güncel mi? Ve oyununuz orijinal mi? Genişletmek için tıkla... directx güncel oyunum orjinal snowflakegotwingz dedi: DirectX uygulamanız güncel mi? Ve oyununuz orijinal mi? Genişletmek için tıkla... anlamadığımı şey fivem oynarken oyunda bir sıkıntı yok gtaya normal bir şekilde girince bir süre sonra oyundan atıyor
snowflakegotwingz Picopat Katılım 27 Mayıs 2025 Mesajlar 445 Çözümler 3 Yer Norveç - Bergen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tercüman 12 Haziran 2025 #6 Hocam aklıma başka bir şey gelmedi o zaman. Son çözümüm ekran kartı sürücünüzü kaldırıp yeniden temiz kurulum yapmak. Ancak bu işlerden çok anlamıyorsanız kurcalamayın çünkü biraz problem çıkartabilir. Artı 0 Eksi
Hocam aklıma başka bir şey gelmedi o zaman. Son çözümüm ekran kartı sürücünüzü kaldırıp yeniden temiz kurulum yapmak. Ancak bu işlerden çok anlamıyorsanız kurcalamayın çünkü biraz problem çıkartabilir.