Çözüldü GTA 5 "ERR_GFX_D3D_SWAPCHAIN_ALLOC_2" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Libra5456

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
8
Ekran kartı
Geforce RTX3050
İşlemci
i5 11500h
Merhaba. GTA 5'te böyle bir hata alıyorum. Bilgisayar: Monster Abra A7 v13.1 bilgisayarı yeni aldım oyun Epic Games'den DirectX 12 var, ekran kartı sürümü güncel acaba ne olabilir?

Screenshot_1.png

Çözüm
S
Buradaki settings.xml dosyasını silin diye öneriler var, silmeden önce masaüstüne yedeğini al. Sonra sil, oyunu tekrar çalıştır.
C:\Users\<kullanıcı adı>\Documents\Rockstar Games\GTA V\settings.xml

Ekran kartı sürümü güncel.
Emin misiniz? DDU ile ekran kartının sürücüsünü kaldırıp, tekrardan en güncel sürümünü kurar mısınız?
Buradan DirectX'i yükle tekrar çalıştır.

Buradaki settings.xml dosyasını silin diye öneriler var, silmeden önce masaüstüne yedeğini al. Sonra sil, oyunu tekrar çalıştır.

Ekran kartı sürümü güncel.
Emin misiniz? DDU ile ekran kartının sürücüsünü kaldırıp, tekrardan en güncel sürümünü kurar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Buradan DirectX'i yükle tekrar çalıştır.

Screenshot_5.png

Merhaba öncelikle teşekkürler verdiğiniz linki indirdim zaten var olduğunu söylüyor.

Evet denedim internetten NVIDIA'nın sitesinden(RTX 3050 notbook versiyonu) tarratım versiyon 47.12 var ama kurarken bu Windows sürümü ile uyumlu değil diyor ve kurulmuyor önceki sürümleri falan yüklemeyi denedim ama nafile gene aynı hatayı verdi.
İlk bu hatayı aldım. oyun kendi kendine kapandı
Screenshot_7.png

sonra Epic Games açılmadı ve bu hatayı aldım.
Screenshot_6.png

sonra burada konu başlıklarını gördüm dediklerinizi yaptım ama yukarıda bahsettiğim gibi oldu
Hâlbuki bilgisayar yeni acaba Windows kurarken mi sıkıntı oldu .lütfen yardımcı olurumsunuz ?.

Son düzenleme:
Windows 10 64-bit için, 512.59 - WHQL sürücüsünü denediniz mi?
Denemediyseniz eski sürücünü kaldırıp bunu yüklemeyi dene.
Önceki sürümleri falan yüklemeyi denedim ama nafile gene aynı hatayı verdi.
Hangi sürümler?

Denemediyseniz eski sürücünü kaldırıp bunu yüklemeyi dene.

Hangi sürümler?
Arkadaşlar sorunu çözdüm bir bilgisayarcıdan yardım alıp ekran kartı sürücüsünü güncelleştirdi ve sorun çözüldü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı