2 279683 Hectopat Katılım 18 Eylül 2019 Mesajlar 408 18 Eylül 2019 #1 GTA 5 aldım bugun ve indirdim ama error 202 alıyorum. DNS ayarları yaptım olmuyor VPN indirmek istemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
GTA 5 aldım bugun ve indirdim ama error 202 alıyorum. DNS ayarları yaptım olmuyor VPN indirmek istemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
2 261190 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 41 Çözümler 3 18 Eylül 2019 #2 Buna bakabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Buna bakabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.074 Makaleler 286 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 18 Eylül 2019 #3 Silinen üye dedi: Buna bakabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videoyu kendin izledin mi yoksa kopyala/yapıştır bir cevap mı verdin? Bence ikincisi. Zira rehberde VPN kurdurtuyor. Böyle bir hata için VPN kurmaya ne gerek var? Kaldı ki konuyu açan arkadaş ne demiş? 279683 dedi: VPN indirmek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Teamviewer kurup ID ve şifre verin, bakalım. 279683 dedi: GTA 5 aldım bugun ve indirdim ama error 202 alıyorum. DNS ayarları yaptım olmuyor VPN indirmek istemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Buna bakabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videoyu kendin izledin mi yoksa kopyala/yapıştır bir cevap mı verdin? Bence ikincisi. Zira rehberde VPN kurdurtuyor. Böyle bir hata için VPN kurmaya ne gerek var? Kaldı ki konuyu açan arkadaş ne demiş? 279683 dedi: VPN indirmek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Teamviewer kurup ID ve şifre verin, bakalım. 279683 dedi: GTA 5 aldım bugun ve indirdim ama error 202 alıyorum. DNS ayarları yaptım olmuyor VPN indirmek istemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla...
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 333 18 Eylül 2019 #4 Hocam launcher videodaki gibi görünüyorsa sebep launcherın eski sürüm olması olabilir, Rockstar Games Launcher güncellendi çünkü. https://socialclub.rockstargames.com/rockstar-games-launcher Artı 0 Eksi
Hocam launcher videodaki gibi görünüyorsa sebep launcherın eski sürüm olması olabilir, Rockstar Games Launcher güncellendi çünkü. https://socialclub.rockstargames.com/rockstar-games-launcher
T tekno12 Centipat Katılım 18 Eylül 2019 Mesajlar 40 18 Eylül 2019 #5 Hocam Recep Baltaş ben de VPN indirmek kesinlikle istemiyorum bana yardım edebilir misiniz? Aynı sorun var eror 202. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Eylül 2019 Artı 0 Eksi
Hocam Recep Baltaş ben de VPN indirmek kesinlikle istemiyorum bana yardım edebilir misiniz? Aynı sorun var eror 202.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.074 Makaleler 286 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 18 Eylül 2019 #6 Şu anda Rockstar sunucularında bir yoğunluk var. O yüzden indirme yapmıyor olabilir. Bir süre bekleyin arkadaşlar. Artı 0 Eksi
Şu anda Rockstar sunucularında bir yoğunluk var. O yüzden indirme yapmıyor olabilir. Bir süre bekleyin arkadaşlar.