GTA 5 ev, araba, şirket ve paralarım silinmiş

İşletim sistemi
Windows 10

Semihhtn

Hectopat
Makaleler
1
GTA 5 oyununa girdigimde her şeyim silinmisti ve param sifirlanmisti simdi hicbir sey satin alamiyorum. Bugun ise Social Club'e baglanamiyorum internet sitesine bile giremiyorum.

Hile kullanmış olabilir misiniz acaba, ya da bir hileden yardım istemek gibi bir şey yapmış olabilir misiniz? Benzeri olay arkadaşın başına gelmişti hile kullanması sebebiyle. Eğer hile kullandıysanız lütfen hem kendi oyun zevkiniz hem de diğer insanların oyun zevki için o hileyi siliniz.

Aynı sorunu siz gibi onlarca kişi yaşıyor. İki adet söylenti var. Bunlardan birisi saldırı yönünde diğeri ise Rocstar Games şirketinin oyununda hile yapan kişilerin her şeyini sildiğini fakat bunu ayırt edemediği için masumlarında araya kaynadığı yönünde. Geri getirmenin bir kaç yolu mevcut. Buraya video linki koymak reklama gireceğini düşündüğüm için size önerim Youtube' dan Ömer Duman isimli kişinin videosunu izlemeniz. Bu sabah yüklediği video ile onlarca arkadaşım sorunu çözdü.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı