berk şarlak Hectopat Katılım 28 Ağustos 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2016 #1 Sürücülerim vb. hepsi güncel ama ilk kurduğumda bilgisayarı GTA 5'e giriyordu. Simdi ise yukarıdaki hatayı veriyor. İnterneten çözümlere baktım ama ise yaramadı. Ekran kartım HD 530 i7 6700k. Oyun Steam üzerindendir.
Sürücülerim vb. hepsi güncel ama ilk kurduğumda bilgisayarı GTA 5'e giriyordu. Simdi ise yukarıdaki hatayı veriyor. İnterneten çözümlere baktım ama ise yaramadı. Ekran kartım HD 530 i7 6700k. Oyun Steam üzerindendir.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 22 Temmuz 2016 #2 Process Monitor raporu alalım: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma | Technopat Sosyal Bir de C:\Users\Kullanıcı Adın\Documents\Rockstar Games\GTA V\Launcher.log içeriğini.
Process Monitor raporu alalım: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma | Technopat Sosyal Bir de C:\Users\Kullanıcı Adın\Documents\Rockstar Games\GTA V\Launcher.log içeriğini.
berk şarlak Hectopat Katılım 28 Ağustos 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2016 #3 Yaptım abi launcher.logunu hatasını arastırdım D3DX9.dll'li dosyayı degistirdim yaptım. Tesekürler abi. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2016
Yaptım abi launcher.logunu hatasını arastırdım D3DX9.dll'li dosyayı degistirdim yaptım. Tesekürler abi.