Çözüldü GTA 5 Exited Unexpectedly Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

alpayguzbey

Hectopat
Yer
Afyonkarahisar
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Steam'dan aldığım Gta 5 böyle bir hata veriyor. Dependecy Walker özeti burada. @Recep Baltaş TeamViewer ile bakabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sisteme format attım sorun kalmadı. DLL hatası diye tahmin etmiştim. Teşekkürler.
Sisteme format attım sorun kalmadı. DLL hatası diye tahmin etmiştim. Teşekkürler.

Çözüm
Her şeyi format atmakla çözüm aramayın yani. DLL Suite diye program var tarama yapıp hangi DLL hatalı veya eski onu görebiliyorsun. Yararlı gerçekten. Bağlı oyunları ben o şekilde çalıştırmıştım. Mesela d3d8x.dll diye oyun hata veriyor. Onu o programdan indirip oyunu kurulduğu yere atıp problem çözülüyor.

@teskocu34 bu yöntem işe yaramış olabilir, ancak sağlıklı değil. Herhangi bir Microsoft dışı programlar önermiyoruz.

Logfile raporundan hatalı DLL'leri bulup, Visual veya DX indirme aracı ile o kusurlu dosyaları güncelliyoruz.

Her şeyi format atmakla çözüm aramayın yani. DLL Suite diye program var tarama yapıp hangi DLL hatalı veya eski onu görebiliyorsun. Yararlı gerçekten.
Her şeyi format atmakla çözmeye çalışmıyorum zaten. Bilgisayar başlangıç dosyalarına zarar verdiğim için açamadım bilgisayarı. Bunun için kurtarmaya çalıştım başlangıç onarma vs. ama olmadı. Tek çarem format atmaktı. Bende eski Windowsu silmeden format attım. Dosyaları kurtardım. Bu arada dediğiniz DLL Suite tarzı programlar virüs merkezidir. Sizin dediğinizde böyle bir durum var mıdır bunu bilemem. Ama o programlara güvenmem.
Dll hatası olduğunu biliyordum. Dependency ile baktım birkaç tane dll eksiği gördüm. Visual veya DX ile alakası olmayan dll bunlar. İnternetten araştırdım güvenebildiğim bir site bulamadım. Bende @Recep Baltaş 'dan yardım istedim.
Teşekkür ederim yardımlarınız için.

Şuan Aynı sorunu bende yaşıyorum 1.43 güncelemesinden sora böyle oldu bişey örebilirmisiniz yoksa yeni konumu acayim ?

Ben mod kurmak istemiştim. Native trainer falan atmıştım oyunun kurulu olduğu yere. Bu sorunla karşılaştım çok kez. Eğer attığınız mod dosyaları bozuksa silin açılabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…