Çözüldü GTA 5 Exited unexpectedly hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

WhiteBlood

Centipat
gta 5 error.png

GTA 5'de bu hatayi aliyorum araştırdım biraz ama güvenemedim bir çok çözüm var gibi.
Steam'dan satin aldım Social Club ile bağlaniyorum oyuna. Oyunda herhangi bir mod vb yüklü değil. Dün tekrar indirdim kurdum gene sorun aynı devam etmekte. Steam dosyaları doğruladım vb aynı sorun devam ediyor. Oyuna giriyorum yaklaşık 30dakika sonra crash ile birlikte yukardaki yazı önüme geliyor.
Sistem:
MSI RTX 2070 ekran karti
Ryzen 5 3600X işlemci
G.Skill 16 GB (2x8GB) 3200MHz RAM
250 M.2 SSD vb oyun SSD'ye kurulu
Olay görüntüleyicisi hatasi'ni eklemeyi unutmuşum

Dosya Ekleri

• GTA LAUNCHER TXT.txt
    120,3 KB · Görüntüleme: 303
Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şöyle bir çözüm önerisi var, mf.dll kopyalama, akşam yedeğini alıp bir deneyeceğim. Çözülürse yazarım👍

Denedim olumsuz

Dönüş yaptılar mı acaba?

Sorun düzeldi gibi, patch atmislar AMD islemcilerle ilgili bakalim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Şöyle bi çözüm önerisi var, mf.dll kopyalama, akşam yedeğini alıp bi denicem. Çözülürse yazarım👍

Şöyle bi çözüm önerisi var, mf.dll kopyalama, akşam yedeğini alıp bi denicem. Çözülürse yazarım👍

Denedim olumsuz
3 kez rockstar games ile iletişime geçtim.2 kez farklı çözüm önerileri sundular yaptım olmadı.3. yazışımda çözüm arıyoruz support siteden takipte kalın dediler.Bekliyorum öylece.

Dönüş yaptılarmı acaba?

Şöyle bir çözüm önerisi var, mf.dll kopyalama, akşam yedeğini alıp bir deneyeceğim. Çözülürse yazarım👍

Denedim olumsuz

Dönüş yaptılar mı acaba?

Sorun düzeldi gibi, patch atmislar AMD islemcilerle ilgili bakalim.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı