GTA 5 "exited unexpectedly" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

xeyro65

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
GTA 5 exited unexpectedly hatası alıyordum. Process Monitor raporumu oluşturdum ve Mediafire'ye yükledim. Bakar mısınız raporuma sorun nedir? Raporun indirme linki:Logfile

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu kurduğunuz klasörün adı Yeni Klasör. Hiçbir kod içinde bulundurduğu karakterlerden dolayı bunu okuyamaz. Klasörün adını değiştirin. Sorun devam ederse .NET Framework'u yeniden kurun.

Deneceğim bir bakalım
Oyunu kurduğunuz klasörün adı Yeni Klasör. Hiçbir kod içinde bulundurduğu karakterlerden dolayı bunu okuyamaz. Klasörün adını değiştirin. Sorun devam ederse .NET Framework'u yeniden kurun.

.NET Framework bunu nasıl yeniden kuracağım?

Bu arada DirectX12 kullanıyorum sorun bunla alkalı olabiliri mi? Acaba DirectX11 kullanmalı mıyım?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı