GTA 5 , Fallout 4 için sistem tavsiyesi

1- Yeni nesil oyunları (ASC:Syndicate, GTA 5 , Fallout 4 , CoD Black Ops 3) gibi oyunları oynayabilmek için sistemde neleri değiştirmeliyim ? Ben ekran kartı ve psu değiştirsem yeterli olur diye düşünüyorum sizin görüşleriniz ve önerileriniz..

ssssssssssssss.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütceniz 1000 tl. Dolayısıyla değişmesi gerek parçalar 1 yada 2. Ve 2 parça hakkını psu ve ekran kartı ile kullanmak en doğru seçim.

İşlemciniz eski ama güçlü bir işlemci. Darboğaz yapmaz. Aşağıda paylaştığım videoda eski sisteme yeni ekran kartları koyarsanız ne olacağını gorebilirsiniz. Bir önerim daha olacak. Ekran kartını gtx 960 yaparsanız psu dan düşebilirsiniz. Amd fazla elektrik gerektirir ama nvidia bu konuda oldukça iyi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşlemciniz eski ama güçlü bir işlemci. Darboğaz yapmaz. Aşağıda paylaştığım videoda eski sisteme yeni ekran kartları koyarsanız ne olacağını gorebilirsiniz. Bir önerim daha olacak. Ekran kartını gtx 960 yaparsanız psu dan düşebilirsiniz. Amd fazla elektrik gerektirir ama nvidia bu konuda oldukça iyi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öncelikle İlginiz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Benim şu an kullandığım psu çok düşük zaten 600 W düşünüyordum. 500 W’ indim onun dışında faturaya çok büyük bir yansıma olacağını zannetmiyorum. Aslında ben de nvidia taraftarıyım ancak r9 380’nin performansı daha iyi ve arada fiyat farkı da pek yok bu yüzden r9 380 taraftarıyım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı