E ErayM1 Centipat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 73 Çözümler 2 12 Eylül 2024 #1 Merhab, a GTA 5 aldım FiveM girerken ilk açılışta indirttiği 1.5 GB indirmeyi her FiveM'i açarken indiriyor. Bunun bir çözümü yok mu?
Merhab, a GTA 5 aldım FiveM girerken ilk açılışta indirttiği 1.5 GB indirmeyi her FiveM'i açarken indiriyor. Bunun bir çözümü yok mu?
Çözüm E E ErayM1 12 Eylül 2024 Ozannasrullayev dedi: Servere girerken mi oluyor? Genişletmek için tıkla... Sorunu cözdüm indirilenlerde değil de masaüstünde kurmamız gerekiyormuş setupu.
Ozannasrullayev dedi: Servere girerken mi oluyor? Genişletmek için tıkla... Sorunu cözdüm indirilenlerde değil de masaüstünde kurmamız gerekiyormuş setupu.
O Ozannasrullayev Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 135 Yer Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #2 Servere girerken mi oluyor? Artı 0 Eksi
KS KS E ErayM1 Centipat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 73 Çözümler 2 12 Eylül 2024 #3 Ozannasrullayev dedi: Servere girerken mi oluyor? Genişletmek için tıkla... Sorunu cözdüm indirilenlerde değil de masaüstünde kurmamız gerekiyormuş setupu. Artı -1 Eksi Çözüm
Ozannasrullayev dedi: Servere girerken mi oluyor? Genişletmek için tıkla... Sorunu cözdüm indirilenlerde değil de masaüstünde kurmamız gerekiyormuş setupu.