GTA 5 FPS Düşme Sorunu

ByGkhn710

Hectopat
Daha fazla  
Evet Arkadaşlar başlıkta da okuduğunuz üzere anlamsız takılma yani en azından ben anlam veremedim.
Neyse konuyu şöyle bir açacak olursam bu olay 3-4 gün önce başladı güncellemeyle düzelir dedim ama düzelmedi. Olay tam olarak şöyle, oyuna gayet rahat bir şekilde açıyorum bağlanıyorum ve işte oyuna girdiğim zaman hani karakter geldiği zaman oyunun içindeyken olay başlıyor. Yalnız şunu belirtmek isterim; (Oyun menüsünde, Social Club'de ve oyunun içindeki telefondan internet'e girdiğimde hiç bir problem yok). Ancak oyunda W'ya bastığımda yani yürüdüğümde oyun bildiğin donuyor, yani bir nevi pause oluyor sanki. Hareket etmeyi kestiğimde oyun direk 90 FPS'ye çıkıyor, kamerayı çeviriyorum etrafa bakıyorum hiç bir sorun yok 90 la 110 FPS arası alıyorum ancak dediğim gibi yürümem le veya herhangi bir hareketimde (yazı yazdığımda da oluyor) oyun donuyor ve ben hareketi kesene kadar öyle kalıyor. Hareket tuşuna basılı tuttuğumda sürekli öyle kalıyor bırakınca tekrar oyun eski akışına dönüyor.

Sorun nedir tam anlayamadım RAM (8 GB) mi yetmiyor yoksa ekran kartı mı (GT 635M) anlamadım. Yani daha 4 gün öncesine kadar en az 40 FPS (bazen çok fazla olay olduğunda 32 FPS'yi görüyor) en yüksek 110 FPS'de oynuyordum, gayet akıcı ve temiz bir oynayış sunuyordu ama şimdi hareket dahi edemiyorum.

Bilgisi olan arkadaşlar veya tavsiyesi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim.Bu arada bu olay sadece GTA 5'te oluyor. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı