GTA 5 G-Sync açınca kasma yapıyor

Amiidamaru

Megapat
Yer
İstanbul
Arkadaşlar oyun ve sistem ayarlarım aşağıdaki görsellerde mevcut. NVIDIA denetim paneli üzerinden G-Sync açtığımda GTA 5'de aşırı bir kasma oluyor. Kapattığımda ise sorun kalmıyor. Oyun içi V-Sync ayarını açık-kapalı durumda denedim ama sonuca varamadım.
Not: G-Sync açık durumdayken oyuna girdiğimde kasma oluyor fakat oyun ayarlarını sıfırlayınca sorun düzeliyor. Oyun içinde Frame Rate'i tekrar 144'e alıyorum kaymak gibi oynatıyor ama bilgisayarı kapatıp açınca yine sorun başlıyor.

• İşlemci: i5 9400F
  • Ekran kartı: ASUS ROG STRIX RTX 2060 6 GB OC
  • Anakart: ASUS B360M-K
  • RAM: X2 Corsair Vengeance LPX 8 GB 3000MHz DDR4
  • Monitör: Samsung 24" CFG73 1MS (MPRT) 144Hz FreeSync

Windows 10 Pro OEM Lisanslı
GTA 5 Steam üzerinden almadım direkt Rockstar Games üzerinden oynuyorum.

Ekran kartı ve işlemcinin GTA 5 Online oyun içerisindeki sıcaklık değerleri ortalama 45 derece maksimum 50 dereceyi gördüm. İşlemci ve ekran kartı kullanım yüzdeleri gayet normal düzeyde.
Sürücülerim ve Windows'um güncel.

Son düzenleyen: Moderatör:

Konuyu hortlatcak gibi olacağım ama sorunu çözebildin mi hocam. Aynı monitöre sahibim, G-Sync açınca fare hareketlerinde titremeler, görüntü atlıyormuş hissi varmış gibi oluyor. Takıla takıla hareket ediyor değil mi? Far Cry 5, Titan Fall 2 de yaşıyorum ben de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…