GTA 5 G3258 ve HD6850 performansı

furkancetinkol

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar, G3258 ve HD6850 sisteme sahibim ve şu GTA 5 illetine bir türlü düzgün ayar tutturamadım. Grafikleri çok düşük tutarsam FPS 60 civarına fırlasa da 5 saniyede bir drop girip FPS 40'a düşüp geri çıkıyor ve bu sürekli oluyor. Grafikleri yükselttiğimde de FPS genel olarak iyi olsa da gine drop giriyor, V-Sync ayarını yarıma çekersem 30 FPS sabit oynuyorum ama daha fazlasını görebilecekken neden bu ayarı açayım, sistemim için ayarlar ne durumda olmalı?

Selamlar, G3258 ve HD6850 sisteme sahibim ve şu GTA 5 illetine bir türlü düzgün ayar tutturamadım. Grafikleri çok düşük tutarsam FPS 60 civarına fırlasa da 5 saniyede bir drop girip FPS 40'a düşüp geri çıkıyor ve bu sürekli oluyor. Grafikleri yükselttiğimde de FPS genel olarak iyi olsa da gine drop giriyor, V-Sync ayarını yarıma çekersem 30 FPS sabit oynuyorum ama daha fazlasını görebilecekken neden bu ayarı açayım, sistemim için ayarlar ne durumda olmalı?

Sisteminizdeki RAM miktarı imzanızdaki gibi 4 GB ise yaşadığınız bu durum gayet normal. Oyun normal şartlarda hikaye modunda bile 8 GB'a kadar RAM kullanıyor. Hatta online modunda bu değer daha da yükseliyor. Ayrıca oyunun online kısmında da işlemciniz kalabalık sunucularda darboğaz yaşamanıza sebep olacaktır. GTA 5'i drop, kasma olmadan düzgün bir şekilde oynamak istiyorsanız bu sistemin değişmesi şart, ancak bunun için şu an durumunuz müsait değilse en azından 4 GB RAM takviyesi yapmanızı öneririm. Eğer online modunu da oynama gibi bir düşünceniz varsa şu an, ikinci el işlemcilere yönelebilirsiniz.

Sisteminizdeki RAM miktarı imzanızdaki gibi 4 GB ise yaşadığınız bu durum gayet normal. Oyun normal şartlarda hikaye modunda bile 8 GB'a kadar RAM kullanıyor. Hatta online modunda bu değer daha da yükseliyor. Ayrıca oyunun online kısmında da işlemciniz kalabalık sunucularda darboğaz yaşamanıza sebep olacaktır. GTA 5'i drop, kasma olmadan düzgün bir şekilde oynamak istiyorsanız bu sistemin değişmesi şart, ancak bunun için şu an durumunuz müsait değilse en azından 4 GB RAM takviyesi yapmanızı öneririm. Eğer online modunu da oynama gibi bir düşünceniz varsa şu an, ikinci el işlemcilere yönelebilirsiniz.
hikaye modu yeterli benim için
Sisteminizdeki RAM miktarı imzanızdaki gibi 4 GB ise yaşadığınız bu durum gayet normal. Oyun normal şartlarda hikaye modunda bile 8 GB'a kadar RAM kullanıyor. Hatta Online modunda bu değer daha da yükseliyor. Ayrıca oyunun Online kısmında da işlemciniz kalabalık sunucularda darboğaz yaşamanıza sebep olacaktır. GTA 5'i drop, kasma olmadan düzgün bir şekilde oynamak istiyorsanız bu sistemin değişmesi şart, ancak bunun için şu an durumunuz müsait değilse en azından 4 GB RAM takviyesi yapmanızı öneririm. Eğer Online modunu da oynama gibi bir düşünceniz varsa şu an, ikinci el işlemcilere yönelebilirsiniz.

4 GB RAM ilavesi ile drop kesin gider mi acaba?

RAM'larin boyutu küçük olduğundan map yüklenirken drop yiyor olabilirsin. Bizzat yaşadım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu linkte senin sistemden işlemci ve ekran kartı dışında farklı olan RAM gözüküyor. Bir de dururken drop girmiyorsa; yürümeye, koşmaya ya da haritada ilerlemeye başladığında daha çok oluyorsa başta dediğim gibi sorun %95 RAM'in kapasitesi ile alakalıdır.
hikaye modu yeterli benim için

4 GB RAM ilavesi ile drop kesin gider mi acaba?
%90 Geçer bana göre.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
Video bana ait, bahsettiğim FPS düşmesi video’da mevcut.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı