Nerden duydunuz hocam ben öyle bir açıklama göremedim?15 Nisanda Game Pass'e GTA 5 gelecek dendi. Ama eklenecekler kısmında yok. Crytek'in Online oyunu Hunt var 15 Nisan'da geliyor gözüküyor ama GTA 5 yok?
GTA 5 Game Pass'e geliyor yazdığımda böyle şeyler çıkıyor ve çok güvendiğim instagram sayfaları da paylaştı.Nerden duydunuz hocam ben öyle bir açıklama göremedim?
Öyle bir şey olmayacağı için.15 Nisanda Game Pass'e GTA 5 gelecek dendi. Ama eklenecekler kısmında yok. Crytek'in Online oyunu Hunt var 15 Nisan'da geliyor gözüküyor ama GTA 5 yok?
GTA 5 Game Pass'e geliyor yazdığımda böyle şeyler çıkıyor ve çok güvendiğim Instagram sayfaları da paylaştı.
GTA 5 Game Pass'e geliyor yazdığımda böyle şeyler çıkıyor ve çok güvendiğim Instagram sayfaları da paylaştı.
Instagram değil sadece birsürü internet sitesinde de yazıyor.Her çok güvendiğiniz Instagram sayfası doğru sızdıramaz kanka.
Kimisi nisanın sonunda diyordu ama.Instagram değil sadece birsürü internet sitesinde de yazıyor.
Instagram değil sadece bir sürü internet sitesinde de yazıyor.
Her çok güvendiğiniz Instagram sayfası doğru sızdıramaz kanka.
Nerden duydunuz hocam ben öyle bir açıklama göremedim?
Haber doğru. Resmî sosyal medya hesaplarından ve Xbox resmî sitesinden 3 Nisan'da duyuruldu.Game Pass son zamanlarda iyice zamlandı onun yerine verin parasını oyunu satın alın hocam uğraşmayın böyle şeylerle nerden duyduysanızda yalan çünkü resmi kaynaklarda öyle bi bildiri yok.
news.xbox.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.