Bildiğiniz üzere GTA 5'teki araba markaları gerçek değil fakat gerçek hayattan esinlenilmiş. Bunu gerçek modellerle değiştiren bir mod var mı? Varsa videolu anlatımı olan (kurulum için) veya yazılı anlatımı olan bir mod yazar mısınız?
ISO formatı da olur hiç uğraşmak istemiyorum.
Maalesef hocam, bir şu var ama o da FiveM'e kurmuş ve diğer videolar ile aynı değil.
Aslında şu kaynak güzel. İngilizce ama bir şekilde çevirebilirsen ilk attığımdan daha iyi.
Bildiğiniz üzere GTA 5'teki araba markaları gerçek değil fakat gerçek hayattan esinlenilmiş. Bunu gerçek modellerle değiştiren bir mod var mı? Varsa videolu anlatımı olan (kurulum için) veya yazılı anlatımı olan bir mod yazar mısınız?
ISO formatı da olur hiç uğraşmak istemiyorum.
Türkçe kaynak olmasına gerek yok. Benim çoğu oyunumda böyle. Ama hepsini de Türkçe olmayan kaynaklardan yaptım
Herhangi bir sorun teşkil etmez. Sadece yapılanları yapın yeterli.
Maalesef hocam, bir şu var ama o da FiveM'e kurmuş ve diğer videolar ile aynı değil.
Aslında şu kaynak güzel. İngilizce ama bir şekilde çevirebilirsen ilk attığımdan daha iyi.
Türkçe kaynak olmasına gerek yok. Benim çoğu oyunumda böyle. Ama hepsini de Türkçe olmayan kaynaklardan yaptım.
Herhangi bir sorun teşkil etmez. Sadece yapılanları yapın yeterli.