Çözüldü GTA 5 gerçek araba markaları modu nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bonita

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bildiğiniz üzere GTA 5'teki araba markaları gerçek değil fakat gerçek hayattan esinlenilmiş. Bunu gerçek modellerle değiştiren bir mod var mı? Varsa videolu anlatımı olan (kurulum için) veya yazılı anlatımı olan bir mod yazar mısınız?
ISO formatı da olur hiç uğraşmak istemiyorum.

Çözüm
Türkçe kaynak olsa çok daha iyi olabilir.

Maalesef hocam, bir şu var ama o da FiveM'e kurmuş ve diğer videolar ile aynı değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Aslında şu kaynak güzel. İngilizce ama bir şekilde çevirebilirsen ilk attığımdan daha iyi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Yoktur. Olsa bile şimdiye %100 telif hakkı yemiştir. Ama oladabilir.

Yoktur. Olsa bile şimdiye %100 telif hakkı yemiştir. Ama oladabilir.
Ben birkaç yayıncıda youtube videosunda vs görmüştüm

Eğer araç marka sahipleri bu videoyu görürse anında işlemlere başlarlar. Ama ben GTA 5 oynamadığım için bilmiyorum.

Türkçe kaynak olsa çok daha iyi olabilir

Türkçe kaynak olsa çok daha iyi olabilir
Türkçe kaynak olmasına gerek yok. Benim çoğu oyunumda böyle. Ama hepsini de Türkçe olmayan kaynaklardan yaptım
Herhangi bir sorun teşkil etmez. Sadece yapılanları yapın yeterli.

Türkçe kaynak olsa çok daha iyi olabilir.

Maalesef hocam, bir şu var ama o da FiveM'e kurmuş ve diğer videolar ile aynı değil.
Aslında şu kaynak güzel. İngilizce ama bir şekilde çevirebilirsen ilk attığımdan daha iyi.

Çözüm
Türkçe kaynak olmasına gerek yok. Benim çoğu oyunumda böyle. Ama hepsini de Türkçe olmayan kaynaklardan yaptım.
Herhangi bir sorun teşkil etmez. Sadece yapılanları yapın yeterli.

Tamam teşekkürler.

Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…