Çözüldü GTA 5 giriş ekranında kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

drkruph

Hectopat
RAM
16
Ekran kartı
gtx 1650 4gb
İşlemci
ryzen 5 3600x
GTA 5'im orijinal ve Steam'den. Oyunu açtığımda polis sirenlerinin geldiği yerde görüntü donuyor ama sesler gelmeye devam ediyor. Ve diğer oyunlarda bir sıkıntı yok sadece GTA 5 de oluyor. Dosyaları doğrulamayı denedim işe yaramadı.

Çözüm
Sorunu çözmek için ilk olarak DDU (display driver uninstaller) adlı aracı indirin. Sonra ise bilgisayarınızı güvenli modda başlatın. Güvenli moda girer girmez DDU'yu çalıştırın ve NVIDIA GPU seçeneği seçiliyken kaldır ve yeniden başlat seçeneğini seçin. NVIDIA sürücüsü kalıntılarıyla birlikte silinecek ve bilgisayar yeniden başlayacak.(bir konudan kopyaladım belki çözer.)

Onu da denemiştim önceden olmadı.

Driveri guncelleyince sorunum çözüldü teşekkür ederim.
Sorunu çözmek için ilk olarak DDU (Display Driver Uninstaller) adlı aracı indirin. Sonra ise bilgisayarınızı güvenli modda başlatın. Güvenli moda girer girmez DDU'yu çalıştırın ve NVIDIA GPU seçeneği seçiliyken kaldır ve yeniden başlat seçeneğini seçin. NVIDIA sürücüsü kalıntılarıyla birlikte silinecek ve bilgisayar yeniden başlayacak.(Bir konudan kopyaladım belki çözer.)

Sorunu çözmek için ilk olarak DDU (display driver uninstaller) adlı aracı indirin. Sonra ise bilgisayarınızı güvenli modda başlatın. Güvenli moda girer girmez DDU'yu çalıştırın ve NVIDIA GPU seçeneği seçiliyken kaldır ve yeniden başlat seçeneğini seçin. NVIDIA sürücüsü kalıntılarıyla birlikte silinecek ve bilgisayar yeniden başlayacak.(bir konudan kopyaladım belki çözer.)

Onu da denemiştim önceden olmadı.

Driveri guncelleyince sorunum çözüldü teşekkür ederim.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı