gollik251 Centipat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2021 #1 GTA 5'e önceden rahatça giriyordum ve oynuyordum Epic üzerinden. Ama şimdi oyuna girince cam kırılma sesinden sonra atıyor nedenini bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2021
GTA 5'e önceden rahatça giriyordum ve oynuyordum Epic üzerinden. Ama şimdi oyuna girince cam kırılma sesinden sonra atıyor nedenini bilen var mı?
KS KS gollik251 Centipat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2021 #11 Agah gibi dedi: Ekran kartınız nedir? Sürücünün son sürümü gelmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Vega8. Artı 0 Eksi
Agah gibi dedi: Ekran kartınız nedir? Sürücünün son sürümü gelmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Vega8.
MotoCBR Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.552 Makaleler 8 Çözümler 15 10 Aralık 2021 #12 gollik251 dedi: Add-on limit kaldırma tam olarak ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoda söylüyor. Artı 0 Eksi
gollik251 dedi: Add-on limit kaldırma tam olarak ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoda söylüyor.
KS KS gollik251 Centipat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2021 #13 MotoCBR dedi: Add-on limit kaldırmayı dener misiniz YouTube'dan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bir de add on limit kaldırma videosu çekenler ana ekrana geliyor beni ilk polis ışıkları olan cam kırılma sesinde atıyor oyundan. Artı 0 Eksi
MotoCBR dedi: Add-on limit kaldırmayı dener misiniz YouTube'dan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bir de add on limit kaldırma videosu çekenler ana ekrana geliyor beni ilk polis ışıkları olan cam kırılma sesinde atıyor oyundan.
Agah gibi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 30 10 Aralık 2021 #14 gollik251 dedi: Vega8. Genişletmek için tıkla... Sitedeki tarih ile sürücünüz tarihî yani olması gerekiyor. Bakabilir misiniz? Artı 0 Eksi
gollik251 dedi: Vega8. Genişletmek için tıkla... Sitedeki tarih ile sürücünüz tarihî yani olması gerekiyor. Bakabilir misiniz?