GTA 5 gölge ve görüntü sorunu

KutayOnR

Kilopat
Yer
Varşova
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI GF65 Thin 10SDR
Meslek
Öğrenci
Ben bugün oyunumda olan bir hatadan bahsedeceğim. GTA 5 oynarken gölgeler ve görüntüde problem oluyor. Gölgelerin yanına gitmeden güzel bir görüntü sağlayamıyorum. Grafik ayarlarım şöyle.
  • Texture Quality:High
  • Shader Quality:Normal
  • Shadow Quality:Normal
  • Reflection Quality:Normal
  • Reflection MSAA:x2
  • Water Quality:Normal
  • Particles Quality:Normal
  • Grass Quality:Normal
  • Soft Shadows:Sharp
Yardım ederseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu herkeste var. GTA 4'de bulunan özürlü gölge problemini çözmek için böyle bir optimizasyon uygulamışlar. Bir nesnenin yanına yaklaşmadan onun gölgesi net olmaz, bulanık olur. Sanırım bahsettiğiniz problem bu. Bu arada "Soft Shadow" kısmını softer yapın. Gölgeler çok daha güzel duracaktır. Performans kaybı yaşatmaz. Softest yapmayın çünkü "Shadow Quality" normal iken softest yaparsanız görüntü bugları oluşur.

Bu herkeste var. GTA 4'de bulunan özürlü gölge problemini çözmek için böyle bir optimizasyon uygulamışlar. Bir nesnenin yanına yaklaşmadan onun gölgesi net olmaz, bulanık olur. Sanırım bahsettiğiniz problem bu. Bu arada "Soft Shadow" kısmını softer yapın. Gölgeler çok daha güzel duracaktır. Performans kaybı yaşatmaz. Softest yapmayın çünkü "Shadow Quality" normal iken softest yaparsanız görüntü bugları oluşur.
Soft shadow kısmını tamamen silipmi soft yapcaz yoksa sadece softumu? büyük harflemi küçük harflemi:)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı