MrRRecepp Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: nvidia 3060 ti işlemci: amd ryzen 5 5600x anakart: A520M K V2 RAM: 16 gb Psu: 650w işlemci soğutucu: masterliquid 240mm SIVI SOĞUTUCU Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar kosatka aldım. İlk görevde dave ile buluşmaya gidecektim. 2 saat karaya yüzmek için uğraştım. Tekne falan çağıramiyor muyuz?
Arkadaşlar kosatka aldım. İlk görevde dave ile buluşmaya gidecektim. 2 saat karaya yüzmek için uğraştım. Tekne falan çağıramiyor muyuz?
paradisev5 Centipat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 339 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #2 Hatırlamıyorum ama boğun kendinizi. En yakın hastaneden doğup, araba çalın hemen. 2 saat yüzmekten iyidir. Artı 0 Eksi
Hatırlamıyorum ama boğun kendinizi. En yakın hastaneden doğup, araba çalın hemen. 2 saat yüzmekten iyidir.
Hamilton Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 764 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #3 MrRRecepp dedi: Arkadaşlar kosatka aldım. İlk görevde dave ile buluşmaya gidecektim. 2 saat karaya yüzmek için uğraştım. Tekne falan çağıramiyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Merryveatherdan çağırıyorsunuz ama görev sırasında hiç denemedim. Artı 0 Eksi
MrRRecepp dedi: Arkadaşlar kosatka aldım. İlk görevde dave ile buluşmaya gidecektim. 2 saat karaya yüzmek için uğraştım. Tekne falan çağıramiyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Merryveatherdan çağırıyorsunuz ama görev sırasında hiç denemedim.