akın_bey Hectopat Katılım 23 Mart 2022 Mesajlar 268 Çözümler 4 27 Temmuz 2022 #1 Selam. 2 tane grafik modu kurmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Grafik modunu indirdikten sonra Open IV programını açıp package installer ile yüklemem yeterli mi? herhangi çakışma vb.
Selam. 2 tane grafik modu kurmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Grafik modunu indirdikten sonra Open IV programını açıp package installer ile yüklemem yeterli mi? herhangi çakışma vb.
babaproo Kilopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 34 27 Temmuz 2022 #2 Hangi grafik modları? Artı 0 Eksi
ooredoo Decipat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.566 Çözümler 4 27 Temmuz 2022 #3 akın_bey dedi: Selam. 2 tane grafik modu kurmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Grafik modunu indirdikten sonra Open IV programını açıp package installer ile yüklemem yeterli mi? Herhangi çakışma vb. Genişletmek için tıkla... İlk önce sürümüne bakman gerekli sonra Redux modundan sonra reshade kurman gerek (istiyorsan) Artı 0 Eksi
akın_bey dedi: Selam. 2 tane grafik modu kurmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Grafik modunu indirdikten sonra Open IV programını açıp package installer ile yüklemem yeterli mi? Herhangi çakışma vb. Genişletmek için tıkla... İlk önce sürümüne bakman gerekli sonra Redux modundan sonra reshade kurman gerek (istiyorsan)
KS KS akın_bey Hectopat Katılım 23 Mart 2022 Mesajlar 268 Çözümler 4 27 Temmuz 2022 #4 babaproo dedi: Hangi grafik modları? Genişletmek için tıkla... Redux ve bu mod Artı 0 Eksi
babaproo Kilopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 34 27 Temmuz 2022 #5 akın_bey dedi: Redux ve bu mod Genişletmek için tıkla... Çakışma olmaz. Diğer mod ReShade. Artı 0 Eksi
ooredoo Decipat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.566 Çözümler 4 27 Temmuz 2022 #6 akın_bey dedi: Redux ve bu mod Genişletmek için tıkla... Zaten dediğim reshade modu ayrıcs oyununuz orijinal mi? Son sürüm varsa işiniz daha da kolay olacaktır. Artı 0 Eksi
akın_bey dedi: Redux ve bu mod Genişletmek için tıkla... Zaten dediğim reshade modu ayrıcs oyununuz orijinal mi? Son sürüm varsa işiniz daha da kolay olacaktır.
KS KS akın_bey Hectopat Katılım 23 Mart 2022 Mesajlar 268 Çözümler 4 27 Temmuz 2022 #7 ooredoo dedi: Zaten dediğim reshade modu ayrıcs oyununuz orijinal mi? Son sürüm varsa işiniz daha da kolay olacaktır. Genişletmek için tıkla... Evet orijinal fakat 2699 güncellemesi geldiği için Script Hook V'e diğer şeyler çalışmadığı için eski sürümü bulup yükledim exe dosyasını. Artı 0 Eksi
ooredoo dedi: Zaten dediğim reshade modu ayrıcs oyununuz orijinal mi? Son sürüm varsa işiniz daha da kolay olacaktır. Genişletmek için tıkla... Evet orijinal fakat 2699 güncellemesi geldiği için Script Hook V'e diğer şeyler çalışmadığı için eski sürümü bulup yükledim exe dosyasını.