GTA 5 grafik modu önerisi

Tolga Doğan

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, güncel çalışan grafik modu önerisi olan var mı? Gerçekçi güzel bir mod arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
NaturalVision Evolved ve GTA 5 Remake birlikte mi kurulum yapıyım?

Birlikte şart değil. Remake adlı mod oyundaki birçok kaplama ve modelleri değiştiriyor, gerçek markalar vs ekliyor. Ben ikisini birlikte kullanmıştım. NVE grafik modu diğeri dediğim gibi ağaç dokularını vs gerçekçi modelliyor. Bu arada ikisini kaldırmayabilir önce birini sonra diğerini kur istersen kasıyor mu falan nasıl diye önce bakarsın.

Birlikte şart değil. Remake adlı mod oyundaki birçok kaplama ve modelleri değiştiriyor, gerçek markalar vs ekliyor. Ben ikisini birlikte kullanmıştım. NVE grafik modu diğeri dediğim gibi ağaç dokularını vs gerçekçi modelliyor. Bu arada ikisini kaldırmayabilir önce birini sonra diğerini kur istersen kasıyor mu falan nasıl diye önce bakarsın.
Tamamdır çok teşekkürler. Başka önereceğiniz mod varsa grafik modu dışında oda çok iyi olur. Süper hero modu vs.

Tamamdır çok teşekkürler. Başka önereceğiniz mod varsa grafik modu dışında oda çok iyi olur. Süper hero modu vs.

Ben grafik ve benzeri modlar dışında başka mod kurmadım ama eğer araba yaması falan yapacaksanız enhanced native trainer kullanmayı öğrenirseniz çok işinize yarar, bunu önerebilirim ancak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı