İllaki vardır dediğim gibi bir mod.Maalesef, sistemi çok zorlayacak bir GTA 5 grafik modu bulunmuyor. Geneli "Gerçekçi" deyip oyuna su efekti eklemekten başka hiçbir şey yapmıyor.
Ücretsiz ve kendi kullandığım bir grafik modu.Sistemim: R5 5500K, RTX 4060 OC 8 GB, 16 GB RAM.
Çok gerçekçi olsun GTA 6 gibi olsun, zorlasın sistemi, kasıp kavursun.
Resimlerine bakarak modu beğendim. Ama nasıl kuracağımı bilmiyorum. Yardım edermisiniz?Ücretsiz ve kendi kullandığım bir grafik modu.
![]()
GTA V Remake
GTA V is a huge game with a lot of files, it took me a long time to edit and modify them, GTA V Remake is not just a graphic mod, it's more than that, I had to model and modify trees, vegetations, rocks, wheater and a lot more which are very complex and difficult and requires a great deal of...tr.gta5-mods.com
Open IV'yi indirin. Sonrasında GTA 5'in kurulu olduğu yer Open IV üzerinden açıp kurun. Sonrasında Open IV'yi açıp orada Asi loader vb vb. ne varsa install deyip her şeyi indirin. Sonrasında edit mode'u açıp package installer'i seçin ve dosyalar açılacak. yüklediğiniz moda tıklayın zaten Open IV'de install diye bir yer çıkacak install deyin indirecek.Resimlerine bakarak modu beğendim. Ama nasıl kuracağımı bilmiyorum. Yardım edermisiniz?
Open IV'yi indirin. Sonrasında GTA 5'in kurulu olduğu yer Open IV üzerinden açıp kurun. Sonrasında Open IV'yi açıp orada asi loader vb vb. ne varsa install deyip her şeyi indirin. Sonrasında edit Mode'u açıp package Installer'i seçin ve dosyalar açılacak. Yüklediğiniz moda tıklayın zaten Open IV'de install diye bir yer çıkacak install deyin indirecek.
Open IV'yi indirin. Sonrasında GTA 5'in kurulu olduğu yer Open IV üzerinden açıp kurun. Sonrasında Open IV'yi açıp orada asi loader vb vb. ne varsa install deyip her şeyi indirin. Sonrasında edit Mode'u açıp package Installer'i seçin ve dosyalar açılacak. Yüklediğiniz moda tıklayın zaten Open IV'de install diye bir yer çıkacak install deyin indirecek.
Bende çok aradım ancak tüm modlar kaldırılmış. Sanırım bazı telif hakları vb. Söz konusu oldu ve kaldırılmak zorunda kaldı hepsi. Belki bulunabilir ancak nereden bulunur bilemiyorum zor.Hocam bir şey soracağım. Bu grafik modu ile uyumlu çalışan bir Mercedes, BMW vb. araba modu var mıdır?
Bende çok aradım ancak tüm modlar kaldırılmış. Sanırım bazı telif hakları vb. söz konusu oldu ve kaldırılmak zorunda kaldı hepsi. Belki bulunabilir ancak nereden bulunur bilemiyorum zor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.