GTA 5 Grafik Modu tavsiyesi

Makaleler
5
Yer
Eskişehir
Arkadaşlar uzun süredir oyunu normal hali ile oynuyorum. RTX 2060 ile şu an 2K'da full ayarlarda 50 ila 70 arası FPS alıyorum.
1 - Grafik modu yüklemek ne kadar FPS düşüşüne sebep olur?
2 - Ban yeme olasılığım var mı?
3 - Hangi modu öneriyorsunuz ve kurulum nasıl yapılıyor?
Bunları cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ban yeme olasılığınız olmaz (offline için diyorum) kurulumları zor. FPS düşüşüne neden olur? RTX 2060 bence çok yüksek modları kaldırmaz 2070S veya RTX 2080 Ti olan yüklüyor onları diye biliyorum ben.

Mod önerim yok ama online'a oyun dosyalarını değiştirip girmek ban sebebidir.
1- Moddan moda göre değişir bu. Ortalama %20'lik bir düşüş olacağını varsayabilirsiniz.
2- Online girmediğiniz sürece yoktur.
3- Redux modunu öneririm. YouTube üzerinden kurulumlara bakabilirsiniz. Zor değil, hemen anlarsınız nasıl olduğunu.
Online değil single oynayacağım.
Redux fazla karanlık geldi gözüme.
Ban yeme olasılığınız olmaz (offline için diyorum) kurulumları zor. FPS düşüşüne neden olur? RTX 2060 bence çok yüksek modları kaldırmaz 2070S veya RTX 2080 Ti olan yüklüyor onları diye biliyorum ben.
Çok yüksek değil ama GTA'nın o sarımtrak havasından daha çok gerçekci bir oyun istiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı