GTA 5 grafik modu tavsiyesi

Pledo

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. GTA 5'i default haliyle bitirmiş biri olarak modlardan hiç haberim yoktu. Bugün gördüm ki birçok mod var. Ve en iyisi hangisi diye merak ediyorum.
En iyisinden kastım oyunu oynarken seni yormayacak, araba sürerken keyfini arttıracak bir şey arıyorum.
Oyun platformum: Steam.
İşlemcim; i5 12400F - ekran kartım: 4060 Ti.
Sistem olarak bir sıkıntım yok. Redux modunu kurmayı düşünüyorum. Ya da sizin bana hocam ismi bilinmiyor ama bu Redux'tan iyi, Redux kadar iyi gibi önereceğiniz modlar olursa onlara da bakabilirim.
Mesela Redux bu vâdettliklerini veriyor mu?(youtube)

Redux valoranta çeviriyor oyunu gereksiz renkli. NaturalVision öneririm

Arkadaşlar selam. GTA 5'i default haliyle bitirmiş biri olarak modlardan hiç haberim yoktu. Bugün gördüm ki birçok mod var. Ve en iyisi hangisi diye merak ediyorum.
En iyisinden kastım oyunu oynarken seni yormayacak, araba sürerken keyfini arttıracak bir şey arıyorum.
Oyun platformum: Steam.
İşlemcim; i5 12400F - ekran kartım: 4060 Ti.
Sistem olarak bir sıkıntım yok. Redux modunu kurmayı düşünüyorum. Ya da sizin bana hocam ismi bilinmiyor ama bu Redux'tan iyi, Redux kadar iyi gibi önereceğiniz modlar olursa onlara da bakabilirim.
Mesela Redux bu vâdettliklerini veriyor mu?(youtube)

Naturalvision Evolved mod paketi 1660 Ti laptopumda gayet iyi çalışıyor. Siz de deneyin çalışır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı