GTA 5 GTX 750 Ti Ekran Kartı Kullanımının Aniden Düşmesi ve Kasması

Elmacı

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Arkadaşlar ilk 5-7 dk hiçbir şey yok. Sonradan GPU kullanım %0 %60'lara düşünce aniden (genelde %95 gibi kullanıyor.) kasmalar meydana geliyor. Acaba RAM yetersizliğinden mi? Öyle ise akşam gidip alacağım 4 GB RAM daha. Not: Technopat'ın videosundaki ayarlar yapıldı.

Şimdi fark ettim. Oyun kasmaya başladığında HDD kulanımı %100 oluyor. RAM eklesem düzelirmi acaba bu durum ?

RAM kullanımı 3.5 GB oluyor oyun oynarken.

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Bende 8 GB RAM var aynı sorunu bende yaşıyorum. Galiba HDD ile alakalı, tam bilen biri açıklasa da gidip alsak bizde.

RAM ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Bende 8 GB RAM var aynı sorunu bende yaşıyorum. Galiba HDD ile alakalı, tam bilen biri açıklasa da gidip alsak bizde.
Birşey okumuştum. Eğer RAM kullanımı oyunun çok ise bilgisayarın 4 GB RAM'i aşmıcak şekilde sabitliyor fakat geriye kalan kısmını HDD'den ayırıyor diye biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Elmacı Bende de WD blue 1 TB HDD var böyle bir sorun yok. Ama Ram 8 GB bende. Kartta GTX 760. Sorun bence Ram'den olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…