EREN SATAR
Kilopat
Merhaba GTA 5'de sorun çıkarmayacak Türkçe yama lazım güncel kullananlar varsa atarsa sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Soldaki ALT tuşuna basılı tutup sürükleyeceksiniz hocam fareyi.Tamamdır indi yama gayet güzel teşekkür ederim.
Bu arada oyunu en son ilk çıktığı zamanlar oynadım hiçbir şey hatırlamıyorum başta polis bizi yakalayınca l+alt ile karakter değişimi yap diyor fakat bir türlü beceremedim hangi tuşlara basacağız![]()
Tekrardan ikinize de teşekkür ederim gerçekten oyunu baya özlemişim.Soldaki ALT tuşuna basılı tutup sürükleyeceksiniz hocam fareyi.
Öneririm. Güzel yama. Argolar iyi çevirilmiş.
![]()
GTA V Türkçe Yama - Techno Game
Grand Theft Auto Türkçe Yaması için güncel sürüm yayınlandı. İndirmek için TechnoGame sayfasını ziyaret edin.technogame.net
Espri yoktu sanırım, argo kelimeler doğru bir şekilde çevirilmişti. Önceki atılan GTA TR yamasını denemedim fakat bu gayet iyi bir yamaydı.Hocam argo kelimeler vurulmuş mu bu attığınız yamada espri falan var mı teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.