GTA 5 hala alınır mı?

arthurmorgan0

Hectopat
Benim Epic Games'de GTA 5'im vardı RDR 2'ye yama yaparken virüs bulaşmış ve Rockstar hesabım çalındı ve şu an piyasada fazla güzel oyun bulamadığım için kendi zevkime göre Steam'den GTA 5'i tekrar alasım geldi. Yakında GTA 6 duyurulacak FiveM için veya hala Online için alınıp oynanır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hikayesini anlatmaya zate gerek yok mukemmel dıyelım hıkaye bıttı git mod kur oyna ondandamı sıkıldın Online gır ondanda sıkılırsan FiveM var FiveM'de sıkılmazsın.

Hikaye modunda hala gideri var. Online kısmını bilmiyorum, oynamadım.

Hikayesini anlatmaya zate gerek yok mukemmel dıyelım hıkaye bıttı git mod kur oyna ondandamı sıkıldın Online gır ondanda sıkılırsan FiveM var FiveM'de sıkılmazsın.

Normal Online kısmı hileci dolu ama FiveM için aynısını söyleyemem.

Hâlâ hikayesi için bile satın alınıp oynanabilir. Geçtiğimiz 10 senede hâlâ güncelliğini koruyabilen, nadir taş gibi oyunlardan birisidir.

Hikaye modunu 2 kere bitirdim PlayStation'da ama sattığım için PC'den tekrar almam gerek yani GTA 6'nın çıkmasına 1 2 sene var FiveM için yine de alınır mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı