S soruvar Kilopat Katılım 9 Nisan 2015 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2018 #111 Arkadaşlarımda oyun yok. Hikaye kısmını çok az başını oynadım oda 1-2 yıl oluyor. Haritanın düşürdüğü yerde görev vardı bir türlü orayı geçememiştim. Alp Çiçek dedi: 35-35 Lira gibi bir fiyata alabilirsin key satan sitelerde. Gamesatış'ta İninal ile 30 TL alışveriş yaparsan 10 TL site bakiyesi veriyorlar. Son günü ne zaman bilmiyorum bir araştır istersen. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz site güvenilir mi ? 48,33 TL oradaki fiyatı.
Arkadaşlarımda oyun yok. Hikaye kısmını çok az başını oynadım oda 1-2 yıl oluyor. Haritanın düşürdüğü yerde görev vardı bir türlü orayı geçememiştim. Alp Çiçek dedi: 35-35 Lira gibi bir fiyata alabilirsin key satan sitelerde. Gamesatış'ta İninal ile 30 TL alışveriş yaparsan 10 TL site bakiyesi veriyorlar. Son günü ne zaman bilmiyorum bir araştır istersen. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz site güvenilir mi ? 48,33 TL oradaki fiyatı.
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.257 Makaleler 5 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2018 #112 soruvar dedi: Arkadaşlarımda oyun yok. Hikaye kısmını çok az başını oynadım oda 1-2 yıl oluyor. Haritanın düşürdüğü yerde görev vardı bir türlü orayı geçememiştim. Dediğiniz site güvenilir mi ? 48,33 TL oradaki fiyatı. Genişletmek için tıkla... Ben dediği siteden aldım. Bir sorun çıkmadı.
soruvar dedi: Arkadaşlarımda oyun yok. Hikaye kısmını çok az başını oynadım oda 1-2 yıl oluyor. Haritanın düşürdüğü yerde görev vardı bir türlü orayı geçememiştim. Dediğiniz site güvenilir mi ? 48,33 TL oradaki fiyatı. Genişletmek için tıkla... Ben dediği siteden aldım. Bir sorun çıkmadı.
Alp Çiçek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 2.154 Makaleler 3 Çözümler 2 4 Temmuz 2018 #113 Evet güvenilir.
S soruvar Kilopat Katılım 9 Nisan 2015 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2018 #114 Alp Çiçek dedi: Evet güvenilir. Genişletmek için tıkla... Online için arkadaşım yok. Hikayesine değer mi ? Orijinal alınca harita sorunu çözülür mü?
Alp Çiçek dedi: Evet güvenilir. Genişletmek için tıkla... Online için arkadaşım yok. Hikayesine değer mi ? Orijinal alınca harita sorunu çözülür mü?
Alp Çiçek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 2.154 Makaleler 3 Çözümler 2 4 Temmuz 2018 #115 Ben de aldım ama daha oynamadım. Bir kaç arkadaş beraber oynayacağız. Harita sorunu büyük ihtimalle çözülür. Çözülmezse konu açın.
Ben de aldım ama daha oynamadım. Bir kaç arkadaş beraber oynayacağız. Harita sorunu büyük ihtimalle çözülür. Çözülmezse konu açın.
S soruvar Kilopat Katılım 9 Nisan 2015 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2018 #116 Alp Çiçek dedi: Ben de aldım ama daha oynamadım. Bir kaç arkadaş beraber oynayacağız. Harita sorunu büyük ihtimalle çözülür. Çözülmezse konu açın. Genişletmek için tıkla... Siz kaça almıştınız ?
Alp Çiçek dedi: Ben de aldım ama daha oynamadım. Bir kaç arkadaş beraber oynayacağız. Harita sorunu büyük ihtimalle çözülür. Çözülmezse konu açın. Genişletmek için tıkla... Siz kaça almıştınız ?
Alp Çiçek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 2.154 Makaleler 3 Çözümler 2 4 Temmuz 2018 #117 48 TL verdim. Gelen 10 TL ile Rust aldım. 48 TL'ye 2 oyun aldım.
S soruvar Kilopat Katılım 9 Nisan 2015 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2018 #118 Sistemim yeterli diye düşünüyorum. Sizce nasıl bu yüzden mi sorun var ? Oyunu alıp düzelmezse eğer oynayamam. Sistem Özellikleri: i7 950 3.07 GHz 12 GB RAM AMD Radeon HD 6750 Sorun bu karşıya gidince aşağı düşmeye başlıyorum. Tekrardan konu açayım mı bu sorun ile ilgili ? İndirim bitmesine az kaldı yardımcı olur musunuz ? Son düzenleme: 5 Temmuz 2018
Sistemim yeterli diye düşünüyorum. Sizce nasıl bu yüzden mi sorun var ? Oyunu alıp düzelmezse eğer oynayamam. Sistem Özellikleri: i7 950 3.07 GHz 12 GB RAM AMD Radeon HD 6750 Sorun bu karşıya gidince aşağı düşmeye başlıyorum. Tekrardan konu açayım mı bu sorun ile ilgili ? İndirim bitmesine az kaldı yardımcı olur musunuz ?
Hızır Alpaslan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2018 Mesajlar 1.177 Çözümler 3 Yer Duisburg 2 Kasım 2018 #119 Grand Theft Auto V isimli oyun, bu tarihte alınır mı? Online'da kaç kişi var?
Alperen Ceylan Kilopat Katılım 19 Ekim 2014 Mesajlar 771 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Istanbul/Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aviyonik Sistemler Mühendisi 2 Kasım 2018 #120 Bana kalırsa önünde en az 5 yılı daha var GTA V'in.