Şahsen ben alsam bıkmam az oynamışlığım var çünkü ama etrafımda çok oynayanlar var onlar artık sarmadığını söylüyor.

Online için konuşuyorum. Paran veya levelin çok fazla olunca freeroam takılmak hiç zevkli değil belki update geldikçe girersin o kadar. Yani demek istediğim şu oyunu alınca büyük ihtimalle hile yapacaksın para hilesi veya karşına elbet bir para saçan adam gelecek. Parayı alacaksın her şeye sahip olduğun için ancak oyuna güncelleme geldiğinde girersin. Onlar haricinde bazı serverler hacker kaynıyor. Bir an uçak denerken altında ufo mufo görebilirsin. Hikaye modunu oynayabilirsin güzeldir. Bu arada bir şeyler değişti mi bilmiyorum oyuna 3-4 aydır girmiyorum.

Evet alınabilir. Oyunu 700 saati aşkın oynamış biri olarak söylüyorum. Ancak para kasma işi gerçekten çok zor. Eğer sağlam hile bulursan(Bunlar 70 TL'den başlar) ya da para basan birini bulursan hesabını verip para bastırtman lazım. Yalnız banlanma riskin az da olsa var. Bu dediklerimi göz önünde bulundurarak al.

Başlayacağım hilenize! Oyundaki en güzel hatıralarım ilk başladığım, fakirlikten bir şey alamadığım, sabah akşam heist, görev yapıp saatlerce bir heist için uğraştığım günlerdi. Hileyle oyundan sıkılırsın, yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi sadece güncellemelerde oyuna girersin. Onu da hiç önermem.

Başlayacağım hilenize! Oyundaki en güzel hatıralarım ilk başladığım, fakirlikten bir şey alamadığım, sabah akşam heist, görev yapıp saatlerce bir heist için uğraştığım günlerdi. Hileyle oyundan sıkılırsın, yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi sadece güncellemelerde oyuna girersin. Onu da hiç önermem.
Ne ilginç. Benim tam tersi. Herhalde benim hiç param olmasa oynama sürem 100 saati geçmezdi. Herkesin zevki farklı. Yani ben uğraşmayı seviyorum derseniz her türlü zevkli.

Dostum sana Turkiye'nin en eski GTA 5 oyuncularindan biri olarak yaziyorum bunlari. Bu arada yalan degil Türkiye'ye gelen ilk parti GTA 5'ten almistim.
Her neyse oyun gercekten acik dunya olsun gorevler olsun ilk 2 yıl gercekten cok zevk veriyordu fakat son zamanlarda gercekten zivanadan cikti. Ucan motor, ucan araba ve hileler derken oyun iyice biktirdi. Ben de arkadaslarla takilmak icin bilgisayara aldim 2 ay kadar once yaklasik 40 saat kadar oynadim. Ama belirttigim sebeplerden dolayi artik canim oyuna girmek istemiyor.
Arkadaslar alinir demis herkesin fikrine saygim var fakat bu oyunun ilk oynayanlari arasinda oldugum icin ister istemez oyunun gelisimini her asamasiyla yakından gordum.
Ve kisaca diyorum ki alinmaz.

Online kısmında 1 tane bile normal oyuncu göremezsin. Ama eğer "sıkıntı yok biz çakallarla dans ederiz" dersen alınabilir. Bana göre GTA VI çıkana kadar yolu var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı