Bir de para sorunu var biliyorsun. Onu hesap ederek al. Ya mod edilmiş hesap al, ya da arkadaş bul para kasmak için.
Arkadaşla para kısmı işi yalan da =)

Oyunda herşey gereksiz pahalı lvl 12 adamlar Opressor MK II ile dolaşıyor mod ile.

Modlu hesap kesinlikle tavsiye etmem Rockstar dalga dalga atıyor banları ilk 1 ay kullanırsınız hesabı , ban yemedim diye sevinirsiniz sonradan geçmiş olsun.

Online çevrimiçi kitlesinde hile sayısı çok fazla. Fakat hikayesi grafikleri oynanış tarzı mükemmel. Alınabilir.

Bence sırf hikayesi, oynanışı ve grafikleri için alınır diye düşünüyorum. Hatta ben oyundaki grafiklere bakmaktan altyazıları okumadığım için hikayesini hiç anlamadan bitirdim. Sırf hikayesi için bir daha oynamayı düşünüyorum. He birde oynanışını özlediğim için.

Rockstar Game'den ve GTA'dan bahsediyoruz. Sana şunu söylemeliyim kesinlikle almalısın Online sistemi çok iyi. Fakirden milyoner oluyorsun. Bir sürü uçak, gemi, araba ve yeni gelen yer altı sığınıkları filan müthiş oyun. Yarım veya bir saatlik oynanacak oyunlardan değil.

Hocam hala GTA 5 alınabilir. Eğer hile vs. ile uğraşmak istemiyor tek takılmak istiyorsanız: Kaynak izleyici açın, GTA 5 durdurun, 5 - 6sn. sonra tekrar başlatın ve kendinizi odadan atın ve siz odada tek takılın. Dilediğiniz işlerinizi yapın.

Daha günceli olmadığı için gönül rahatlığıyla alabilirsin.

Biz 4 senedir oynuyoruz artık tat alamıyoruz. Oyunla alakalı bir şey yok, değişen bizleriz. Hiç oynamadıysan seni rahat birkaç yıl götürür. Yukarıda da denildiği gibi öyle yarım saat-bir saatlik oynanan bir oyun değil. 24 saat başından kalkmadığım günleri hatırlıyorum. Güzel günlerdi be Keşke eski tadını alabilsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…