Güldürdün dostum. Bu siteler yıllardır bu işi yapıyorlar. Neyse hayırlı olsun o zaman.
Ben eskiden almaya değmez diye düşünüyordum. GTA V, PUBG ve Borderlands 2 aldım. Hizmetlerinden memnun kaldım. Steam üzerinden alsam bu oyunları alamazdım. İade yapılmıyor onun dışında aynı oyun zaten.

Dostum iki fiyat var 48 ve 63 sanırım hangisi hem online hem de single olarak oynayabiliyor? 48TL hem online hem de single modda oynayabiliyor muyum?
63 TL olan Online için garaj, araç v.b ekstra şeyler içeriyor. 48 TL olan da hem single hem online evet.

Şimdiye kadar hiç GTA V oynamadım. Nedense indirimin de etkisiyle oynama isteği geldi. GTA V hala oynanır mı yoksa başka bir oyun mu satın alayım? Ayrıca oyun hakkında da biraz bilgi verirseniz sevinirim. (Özellikle multiplayer sistemini).

Son düzenleyen: Moderatör:
evet şimdi ben 4 yıldır gta 5 oynuyorum ve gta 5 en güzel playstation da güzel oluyor şimdi gta 5 online ben hergün oynuyorum multiplayer sistemi gerçekten çok güzel bildiğin gerçek hayat yani para kazanabiliyorsun yemek yiyebiliyorsun yani şunu söyleyim gerçek hayat> eşittir> gta 5 online almalısın ama pc den değil xbox dan değil ps4 den al yada ps3 den al tavsiyem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…