Gamesatış üzerinden oyunu daha ucuza alabilirsiniz. Ben daha önce Pubg yi aldım size hediye olarak geliyor hatta müşteri hizmetleri arayıp teyit ediyor vs kafanız rahat olsun
Ben eskiden almaya değmez diye düşünüyordum. GTA V, PUBG ve Borderlands 2 aldım. Hizmetlerinden memnun kaldım. Steam üzerinden alsam bu oyunları alamazdım. İade yapılmıyor onun dışında aynı oyun zaten.Güldürdün dostum.Bu siteler yıllardır bu işi yapıyorlar. Neyse hayırlı olsun o zaman.
Evladiyelik bir oyun. Alınır tabi, bu fiyata kaçmaz. Bu sitede daha ucuz. 48tl.
Grand Theft Auto V İndirimli Steam Oyun Satın Al | Game Satış
Normal GTA 5 aldığın zaman zaten online içindedir. Ayrı olarak satılmıyor senin dediğin tahminimce DLC eklenmiş pakettir.Dostum iki fiyat var 48 ve 63 sanırım hangisi hem online hem de single olarak oynayabiliyor? 48TL hem online hem de single modda oynayabiliyor muyum?
63 TL olan Online için garaj, araç v.b ekstra şeyler içeriyor. 48 TL olan da hem single hem online evet.Dostum iki fiyat var 48 ve 63 sanırım hangisi hem online hem de single olarak oynayabiliyor? 48TL hem online hem de single modda oynayabiliyor muyum?
63 TL olan Online için garaj, araç v.b ekstra şeyler içeriyor. 48 TL olan da hem single hem online evet.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.