GTA 5 hala oynanır mı?

Seferdan

Hectopat
Daha fazla  
Hikaye modunu ve Online kısmını daha önce oynamadım. Hikaye moduna başlamak istiyorum, sizce hala oynanabilir mi? Grafikler eski gelir mi? Ayrıca diğer GTA serilerinin çoğunda hile kullanmıştım, oyun içi hile yani. 5. oyunda da kullanırsam hikaye modunda sıkıntı olur mu? Görevler iptal oluyor diye duymuştum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hikaye modunu ve Online kısmını daha önce oynamadım. Hikaye moduna başlamak istiyorum, sizce hala oynanabilir mi? Grafikler eski gelir mi? Ayrıca diğer GTA serilerinin çoğunda hile kullanmıştım, oyun içi hile yani. 5. oyunda da kullanırsam hikaye modunda sıkıntı olur mu? Görevler iptal oluyor diye duymuştum.

Grafikler niye eski gelsin hocam oynanır eğer içinizde varsa.

Hikaye modu hala oynanabilir, menyoo gibi mod menuler ile hile yaparsanız görevler iptal olmuyor oyun içindeki kodlar ile hile yaparsanız başarımlar devre dışı kalıyor. Online tarafında fazla hile var. Arkadaş grubunuz varsa oynanabilir tek başınıza pek sarmıyor.

Bu ekran görüntülerini orta ayarlarda almıştım. Ama ona rağmen güzel gözüküyor hala bence. Oyunun günümüzde ki atmosferini az çok görmeni istediğim için attım. Kesinlikle oyna bence günümüz için hala modern bir oyun.

20241128141236_1.jpg
20241219153840_1.jpg
20241227215855_1.jpg
20241231223407_1.jpg
20241227205734_1.jpg

gta san andreas bile halaa oynanıyor gta 5 mi oynanmayacak. En az 10 yıl daha oynanır bu oyun bir yerden sonra telefona tam olarak çıkar ordan devam edilir. Gta 5 bitmez, 6 sı çıksa bile bitmez, eski donanıma sahip 3. sınıf ülkeler için hep yaşayacak malesef

3 kere bitirdim hikaye modunu, hala sıkılmadan bitiririm öyle güzel. Oynanır ama hile kullanma durduk yere ban yeme.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı