- Makaleler
- 1
Benim üzerimde 1 tl var.Bankada 300 milyon, üzerimde 30 milyon var.![]()
Benim üzerimde 1 tl var.Bankada 300 milyon, üzerimde 30 milyon var.![]()
Oynanır. Ben oynuyorum. Online da oynadım, 84. seviyedeyim. Şimdi tekrar story modedayım. Social Club hesabımdan checklist kısmındaki yapılmayan random event vs. onları yapıyorum. Hâlâ zevk alıyorum. Canın sıkıldı mı çık chiliad tepesine, bir 4x4 yap altı yüksek, motoru sağlam olsun. FPS moda al vur yolaDostlar GTA 5 hesabım var fakat hiç yüklemedim, sizce oynanır mı hala? Çok sıkar mı?
Online kısmı baya dolu benim. bilmiyorum ya çok kararsızım ne yapsam acaba?Oynanır. Ben oynuyorum. Online da oynadım, 84. seviyedeyim. Şimdi tekrar story modedayım. Social Club hesabımdan checklist kısmındaki yapılmayan random event vs. onları yapıyorum. Hâlâ zevk alıyorum. Canın sıkıldı mı çık chiliad tepesine, bir 4x4 yap altı yüksek, motoru sağlam olsun. FPS moda al vur yola![]()
Bankada 300 milyon, üzerimde 30 milyon var.![]()
Çerez parası.Harcaması yarım saat kadar sürer.
50 bin dolara kot pantolon var oyunda.
Zaten hesap varmış. Almak söz konusu olsa o zaman düşünürdünüz ama varsa indirin oynayın. Dediğim Checklist kısmına baktınız mıOnline kısmı baya dolu benim. bilmiyorum ya çok kararsızım ne yapsam acaba?![]()
Hayır nereden bakılıyor?Zaten hesap varmış. Almak söz konusu olsa o zaman düşünürdünüz ama varsa indirin oynayın. Dediğim Checklist kısmına baktınız mı![]()
Hayır nereden bakılıyor?
Şu görevler kaldı. Bunları yapmak için ne yapmam gerek anlamadım. Oyuna tekrar baştan başlarsam Checklist sıfırlanır mı acaba?Hayır nereden bakılıyor?
Bir dene sıkılırsan oynama. Bunun cevabı kendin deDostlar GTA 5 hesabım var fakat hiç yüklemedim, sizce oynanır mı hala? Çok sıkar mı?
Oynanır oyun hala geliştiriliyor ve GTA 6 çıkana kadar da geliştirilmeye devam edilecektir.Dostlar GTA 5 hesabım var fakat hiç yüklemedim, sizce oynanır mı hala? Çok sıkar mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.