GTA 5 hala oynanır mı?

Dostlar GTA 5 hesabım var fakat hiç yüklemedim, sizce oynanır mı hala? Çok sıkar mı?
Oynanır. Ben oynuyorum. Online da oynadım, 84. seviyedeyim. Şimdi tekrar story modedayım. Social Club hesabımdan checklist kısmındaki yapılmayan random event vs. onları yapıyorum. Hâlâ zevk alıyorum. Canın sıkıldı mı çık chiliad tepesine, bir 4x4 yap altı yüksek, motoru sağlam olsun. FPS moda al vur yola 😅

Oynanır. Ben oynuyorum. Online da oynadım, 84. seviyedeyim. Şimdi tekrar story modedayım. Social Club hesabımdan checklist kısmındaki yapılmayan random event vs. onları yapıyorum. Hâlâ zevk alıyorum. Canın sıkıldı mı çık chiliad tepesine, bir 4x4 yap altı yüksek, motoru sağlam olsun. FPS moda al vur yola 😅
Online kısmı baya dolu benim. bilmiyorum ya çok kararsızım ne yapsam acaba? :D

Hayır nereden bakılıyor?

Ben buradakileri yapıyorum. Ama 4-5 tane görev için geç kalmışım sanırım. %100 olmadan bitirilmesi gerekenler var. Onlar için çözüm arıyorum.
Hayır nereden bakılıyor?
Şu görevler kaldı. Bunları yapmak için ne yapmam gerek anlamadım. Oyuna tekrar baştan başlarsam Checklist sıfırlanır mı acaba?

Stock Car Races -After Mr. Philips Mission
Simeon Yetarian - After Father/Son Mission
Drug Shootout - Play Prologue Mission with Trevor
Duel - After Mr. Philips Mission
Sea Plane - After Nervous Ron mission with Trevor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı