GTA 5 Harita Gözükmeme Sorunu

Ice Machine

Decapat
Arkadaşlar GTA 5 aldım. Oyuna girince loading kısmındaki resimler gelmiyor. Oyun açılınca menü tam değil ve harita ve can barı yok. Telefon kısmı ise tamamen siyah çözüm bulamadım. 2 kere yükleyip sildim sonuç aynı. Yardımlarınızı bekliyorum.
Ekran kartım: HD4870 X2 Asus'un EAH4870X2/TOP/HTDI/2G Modeli.
Ekran Alıntısı..png

Yardım edecek kimse yok mu? Param boşa gitti.
Bu sorunu yaşayan kimse mi yok? Sadece bende mi var?
Arkadaşlar sorunun çözümü yok mu?
Yoksa söyleyin.
Dosyalarda kesinlikle eksiklik yok orijinal sürüm.

Son düzenleme:
Arkadaşlar GTA 5 aldım. Oyuna girince loading kısmındaki resimler gelmiyor. Oyun açılınca menü tam değil ve harita ve can barı yok. Telefon kısmı ise tamamen siyah çözüm bulamadım. 2 kere yükleyip sildim sonuç aynı. Yardımlarınızı bekliyorum.
Ekran kartım: HD4870 X2 Asus'un EAH4870X2/TOP/HTDI/2G Modeli.
Eki Görüntüle 309833
Yardım edecek kimse yok mu? Param boşa gitti.
Bu sorunu yaşayan kimse mi yok? Sadece bende mi var?
Arkadaşlar sorunun çözümü yok mu?
Yoksa söyleyin.
Dosyalarda kesinlikle eksiklik yok orijinal sürüm.
Social Cluba giriş yapmayı dene bu sorunu daha önceden de görmüştüm. Hayırlı olsun bu arada ben de bu yaz indiriminde aldım.

Sistemini belirtirsen daha iyi olur. Bir de FPS değerleri kaç ve oyunu hangi grafiklerde oynuyorsun?
Sistem:
Intel I7-990X İşlemci
Asus X58 Sabertooth
8GB DDR3 1600MHz King RAM
HD 4870 X2 512 Bit GDDR5 2GB Ekran kartı
SanDisk Ultra II 480 GB SSD
WD Blue 1TB 7200Rpm HDD
Corsair VS650 PSU

Sistemim gayet yeterli. FPS değerleri ise 55-60 arası high grafik ayarları 1280x1024 çözünürlükte oynanıyor. Fakat bu sorun sistemden kaynaklı değil. Araştırdım sonuç bulamadım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı