C crebboss Hectopat Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2017 #1 Bildiğimiz bir sorun ancak internette çözüm bulamadım. Görev yöneticinden öncelik verdim, ayarları düşürdüm yükselttim, directx sürümünü değiştirdim ancak hiçbiri işe yaramadı. Sorunun çözümünü bilen var mı?
Bildiğimiz bir sorun ancak internette çözüm bulamadım. Görev yöneticinden öncelik verdim, ayarları düşürdüm yükselttim, directx sürümünü değiştirdim ancak hiçbiri işe yaramadı. Sorunun çözümünü bilen var mı?
Berkay Kalkan Kilopat Katılım 14 Aralık 2015 Mesajlar 1.673 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Üsküdar/Çengelköy 1 Nisan 2017 #2 HDD kullanıyorsanız sorun normal. HDD yavaş olduğundan haritanın yüklenmesi zaman alıyor. Artı 0 Eksi
ShadYaqz Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Nisan 2015 Mesajlar 4.582 Çözümler 2 1 Nisan 2017 #3 Draw Distance gibi bir grafik ayarı mevcut mu? Mevcutsa barı en sona kadar çekin. Artı 0 Eksi
Mehmet Melik Arslan Kilopat Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 748 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2017 #4 Birincisi oyun HDD kurulu ise ikincisi RAM kapasitesi ve hızı da böyle sorunlara sebebiyet vermektedir. Artı 0 Eksi
Birincisi oyun HDD kurulu ise ikincisi RAM kapasitesi ve hızı da böyle sorunlara sebebiyet vermektedir.