FocSayn Hectopat Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 142 Çözümler 2 9 Aralık 2020 #1 GTA 5'e girerken "signed in offline mode" yazıyor Online'a giremiyorum. VPN ile girmeyi denedim ama yine aynı. Başka bir çözümü var mı acaba?
GTA 5'e girerken "signed in offline mode" yazıyor Online'a giremiyorum. VPN ile girmeyi denedim ama yine aynı. Başka bir çözümü var mı acaba?
H Heageloon Decapat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #2 FocSayn dedi: GTA 5'e girerken "signed in offline mode" yazıyor Online'a giremiyorum. VPN ile girmeyi denedim ama yine aynı. Başka bir çözümü var mı acaba? Genişletmek için tıkla... İnternetten betternet indirebilrisin her girdignde aç onu girersin bende de aynı hata vardı VPN açıp girdigimde düzeldi. Artı 0 Eksi
FocSayn dedi: GTA 5'e girerken "signed in offline mode" yazıyor Online'a giremiyorum. VPN ile girmeyi denedim ama yine aynı. Başka bir çözümü var mı acaba? Genişletmek için tıkla... İnternetten betternet indirebilrisin her girdignde aç onu girersin bende de aynı hata vardı VPN açıp girdigimde düzeldi.
KS KS FocSayn Hectopat Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 142 Çözümler 2 9 Aralık 2020 #3 Denedim betternet ten Almanya’ bağlandım ama yine aynı. Heageloon dedi: İnternetten betternet indirebilrisin her girdignde aç onu girersin bende de aynı hata vardı VPN açıp girdigimde düzeldi. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Denedim betternet ten Almanya’ bağlandım ama yine aynı. Heageloon dedi: İnternetten betternet indirebilrisin her girdignde aç onu girersin bende de aynı hata vardı VPN açıp girdigimde düzeldi. Genişletmek için tıkla...
M Mustafa Fıstıkçı Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 139 24 Aralık 2020 #4 Eğer internetinizde güvenli internet açıksa onu kapatın. Ben böyle çözdüm sorunu. Artı 0 Eksi