GTA 5 HD7850 O.C Araç Sürerken Kasma Sorunu

Bayram Kevrek

Kilopat
Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Mekatronik Mühendisi & Gözetim Koordinatörü
Merhaba arkadaşlar,

AMD Catalyst 15.4 Beta For GTA 5 driverına güncelledim. Düzeldi gibi ancak araç sürerken şehir içinde birden 50 fps'den 20-10'lara kadar ani takılma oluyor. FPS düşüyor birden. Özellikler;

AMD FX-4100 3.4 GHZ
4 GB 1600 MHZ Ripjaws Ram
7200 RPM 1 TB HDD
2 GB HD7850 O.C

GTA 5 1.0.350.1 güncellemesinde şu an.

Sorunun çözümünü bilip yardım eden olursa sevinirim. Ramazan ramazan sevaba girersiniz :)

Not : GTX850M'li leptobumda High-Very High arası ayarda 45 fps alıyorum en az. Güncellemeleri tam. Güncellemedendir diyip masaüstümdeki driverları da güncelledim ama faydası olmadı :(

Tam emin değilim ancak ram'in az olduğu için olabilir. Ram sayısı az bilgisayarlarda ani fps düşüşü sıkça görülür.

Not: leptop değil laptop. Düzenle yoksa ceza alabilirsin.

Tam emin değilim ancak ram'in az olduğu için olabilir. Ram sayısı az bilgisayarlarda ani fps düşüşü sıkça görülür.

Not: leptop değil laptop. Düzenle yoksa ceza alabilirsin.
Düzenleme ekranını bulamıyorum :dikkatli: Ram kaynaklı olduğunu ben de düşündüm ancak benchmark testlerine bakıyorum hepsi normal :kararsız:

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı