GTA 5 kasma sorunu

Daha fazla  
Öncelikle hepinize merhaba sistemim:
Msı GTX970 4Gb
Intel I7 6700K
Msı Z170A Gaming M3
2x8Gb HyperX Fury 2666Mhz
1Tb Seagate 7200Rpm
Işletim sistemim Windows 10 home 64Bit
Birde Zalman Lq310 sıvı soğutma
Sistem ssd ye kurulu ve henüz 1 aylık bile değil
Oyun HDD'ye kurulu :)

Sorunum söyle başladı Gta5'i satın aldım indirdim masaüstüne kısayol atmadı bir şekilde çözdüm daha sonra oyunu açtım Prologue'u oynadım(25-30FPS)sonra story mode'a geçtim psikologla konuştu tam dışarı çıktı ve GTA5 çalışmayı durdurdu ama multiye girebildim onu da en düşük ayarlarda yapabildim. Henüz yüksek ayarlarda multi'yi denemedim, oyun önbelleğini kontrol ettirdim tamam eksik dosya yok. PC yüksek performans modunda fotmata kadar gidecek diye korkuyorum yardımlarınızı bekliyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminiz yetmiyordur, Şaka şaka :) Bir ara aynı sorun bende de vardı ama Windows 10 ilk çıktığı zamanlardı. Windows 8.1 kurup baya hiç kasmadan oynadım sonra Windows 10 yerine tam oturduktan sonra, birkaç önemli güncellemesini aldıktan sonra kurdum ve hiç kasmadı. Belki işletim sistemini değiştirmek faydalı olabilir ama şuan Windows 10 ile ilgili bir sorunum yok. Ekran kartı sürücüsünü güncellemek işe yarayabilir. Eğer hiçbiri olmuyorsa oyunu aldığınız yer (Steam, Origins v.s) desteğine başvurun. Onlarda yardımcı olabilir. Belkide sorun oyundadır :)

Öncelikle yardim çabanız için çok çok teşekkürler fakat çok sinir bozucu bir durum tüm driverlerim güncel Msı Live Update 6 vs Geforce Exp. İle hepsini son sürüm yaptım fakat bu problem olmadan önce Bf4'de düşük fps problemi yaşadım sonra sistemi dengeli modundan yüksek performansa aldım o düzeldi bunlari yasamadan önce yac ve ccleaner ile temizlik vs yapmistim sonra birkaç problem yasadim ve sisteme geri yükleme yaptim o günden beri problemler yaşıyorum format atsam bi sürü sıkıntı ne yapayim arkadaşlar :)

Arkadaşlar oyunu sildim çünkü herşey kapalı halde 25 fps veriyordu delirdim sildim birdaha yükleyeceğim bu gece olmazsa format atacağım

arkadaşlar sorun sadece GTA5 de değilmiş starwars battlefront oyunundada lowda 12 fps verdi başka bir problem var acil yardımlarınızı bekliyorum yoksa format atacağım

Öncelikle yardim çabanız için çok çok teşekkürler fakat çok sinir bozucu bir durum tüm driverlerim güncel Msı Live Update 6 vs Geforce Exp. İle hepsini son sürüm yaptım fakat bu problem olmadan önce Bf4'de düşük fps problemi yaşadım sonra sistemi dengeli modundan yüksek performansa aldım o düzeldi bunlari yasamadan önce yac ve ccleaner ile temizlik vs yapmistim sonra birkaç problem yasadim ve sisteme geri yükleme yaptim o günden beri problemler yaşıyorum format atsam bi sürü sıkıntı ne yapayim arkadaşlar :)

Arkadaşlar oyunu sildim çünkü herşey kapalı halde 25 fps veriyordu delirdim sildim birdaha yükleyeceğim bu gece olmazsa format atacağım

arkadaşlar sorun sadece GTA5 de değilmiş starwars battlefront oyunundada lowda 12 fps verdi başka bir problem var acil yardımlarınızı bekliyorum yoksa format atacağım
Çok saçma bir olasılık olacak ama monitörünüz GTX 970 e bağlı değil mi? Eğer ona bağlıysa BIOS dan Intel Hd Graphics i iptal edip, görüntü yetkisini GTX 970 e verin. Eğer bu ayarların hepsi yapıldıysa parçaları servise göndermek şart.

Öncelikle zaten bende intel hd graphics 530 gözükmüyor 2.si baktim rocket league bile kasiyo 970i devre disi birakip restart attim sonra rocket league problem yapmadi simdi Gta5'i tekrar yukledim gece akk dahil degil deneyecegim olmazsa format :)

Sana tavsiyem gir bi işlemci sıcaklığını vs. kontrol et bende aynı sıkıntıyı yaşamıştım sonra bir baktım işlemci yanıyor! Kasamı açtığımda farkettim işlemci fanının bir ayağı çıkmış. Bi kontrol et derim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı