GTA 5 hesap maili nasıl değiştirilir?

berkecem

Decapat
Daha fazla  
2 yıldır GTA 5'e girmiyorum ve bugün girmek istediğimde kullanmadığım hatta ismini bile unuttuğum bir mail ile oturum açmamı istedi. Ben maili hatırlamıyorum. Hesaba girmeden nasıl Mail'i değiştirebilirim? Hesabı silsem de olur.

2 yıldır GTA 5'e girmiyorum ve bugün girmek istediğimde kullanmadığım hatta ismini bile unuttuğum bir mail ile oturum açmamı istedi. Ben maili hatırlamıyorum. Hesaba girmeden nasıl Mail'i değiştirebilirim? Hesabı silsem de olur.

Merhaba,

Eğer giriş yapacağınız hesaba telefon numaranızı bağladıysanız telefon numarası üzerindende hesaba girip epostanızı değiştirebilmeniz lazım. Eğer telefon numaranız yoksa
Rockstar Games Customer Support üzerinden müşteri desteği ile iletişime geçmeyi deneyebilirsiniz.

Merhaba,

Eğer giriş yapacağınız hesaba telefon numaranızı bağladıysanız telefon numarası üzerindende hesaba girip epostanızı değiştirebilmeniz lazım. Eğer telefon numaranız yoksa
Rockstar Games Customer Support üzerinden müşteri desteği ile iletişime geçmeyi deneyebilirsiniz.

Social Club için mail ve şifreyi hatırladım ama bu sefer de doğrulama kodu istiyor. Fakat ben o maile giremiyorum. Mailin şifresini hatırlamıyorum.

Google desteğe yazabilirsiniz en kötü 2-3 iş günü içinde cevap verilir yazıyor, ya da Rockstar'ın desteğinede yazabilirsiniz.

Rockstar'ın desteğinde nereyi seçeceğimi bir türlü bulamadım. Hangi seçeneklere tıklayarak yazacağım. Bir de ticket atarken kullanıcı adı istiyor ben onu da unuttum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı